06 / 05 / 2024

kırıkkale toki başvurusu

kırıkkale toki başvurusu

Delice ilçesi Aktepe mahallesinde Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığınca dar ve orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacağı duyuruldu.

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

Kırıkkale'de son dakika arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. işte detaylar...

Kırıkkale Belediyesi'nden arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 51 milyon 966 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Kırıkkale Belediyesi 3 arsa satıyor! 3 bin TL'ye arsa fırsatı!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Kırıkkale Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı 21 milyon 689 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Kırıkkale Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Merkez ilçesi içinde yer alan bazı taşınmazların Kırıkkale Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021!

Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021 ve proje detayları...

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice projesinde yer alan 21 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Keskin başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan 29 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Yahşihan'da 300 yeni konut hayata geçirecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan projesiyle 300 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 300 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan'da 300 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

kırıkkale toki başvurusu Haberi

kırıkkale toki başvurusu

Delice Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Delice ilçesi Aktepe mahallesinde Ankara-Samsun yoluna cephe olan ve belediye temin edilen arsalar üzerine Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığınca Dar ve Orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacağı duyuruldu. 


Yapılan açıklamanın devamında Bu konutları almak isteyen vatandaşlarımız öncelikle (2+1) konut için konut bedelinin % 12 si peşinat ( 4.000 tl başvuru sırasında) ödemeli 180 ay (15 yıl) vadeli satılacaktır. Taksit ödemesi konut teslimini takip eden aydan itibaren başlatılacaktır. Başvuru sahibinin: 25 yaş ve üzerinde yer alması (3+1) konut içi konut bedelinin % 15 peşinat (6.000 tl başvuru sırasında) ödemeli 120 ay(10 yıl) vadeli satılacaktır ilk taksit ödemesi gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanmasını takip eden 4. aydan itibaren başlayacaktır. TOKİ...