04 / 05 / 2024

Kırıkkaleye ne kadarlık yatırım yapılacak

Kırıkkaleye ne kadarlık yatırım yapılacak

Kırıkkale'ye 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak. Davey,ülkede sürdürülebilir enerjiye yatırımlarının bankaları için öncelik oluşturduğunu, bu yatırımlarla Türkiye'nin artan enerji talebini karşılamaya yardımcı olmayı amaçladıklarını söyledi.

Bakır fiyatları yükseldi mi? Bugün bakır fiyatları ne kadar oldu? Bakır fiyatları güncel...

Emtia piyasaları uzmanlarına göre bakır fiyatlarında artışların devam etmesi bekleniyor. Bakır fiyatları yükseldi mi? Bugün bakır fiyatları ne kadar oldu?

Evi ve iş yeri kirada olanlar dikkat: Kira beyan sınırı 2023 ne kadar? Kira vergisi hesaplama 2024!

Geçtiğimiz yıl konut ve iş yerinden kira geliri elde eden binlerce gayrimenkul sahibi, 'kira beyan sınırı 2023 ne kadar?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte kira vergisi hesaplama 2024!

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Koçtaş’ta Beko CM 9101 Çamaşır Makinesi’ne özel sepette 2 bin TL indirim!

Koçtaş, evine çamaşır makinesi almak isteyenleri sevindirecek bir haber verdi. Beko CM 9101 Çamaşır Makinesi’ne sepette 2 bin TL indirim kuponu vereceğini paylaşan Koçtaş, kampanyanın detaylarını da açıkladı.

Migros'ta temel gıda ürününe indirim furyası! Ayçiçek yağı 33 TL, un 12 TL, şeker 22 TL, salça 36 TL!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Kampanya kapsamına alınan 21 temel gıda ürününe farklı oranlarda indirim uygulandı. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

A101'de çeyiz düzenlere bayram ettirecek kampanya! Beyaz eşya,küçük ev aletleri,teknoloji ürünleri ne varsa indirimde

A101 market vatandaşın ne ihtiyacı varsa hepsini indirime soktu. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, TV, ankastre set bir evin ihtiyacı olan ne varsa indirimde A101'in 30 Mart kataloğuna mutlaka göz atın. 30 Mart kataloğuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

Profilo BM4321EG Bulaşık Makinesi en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi...

Hijyen ve deterjan kalıntısı endişesine son veren fonksiyonları ile öne çıkan Profilo BM4321EG Bulaşık Makinesi 13 kişilik kapasite ve 4 yıkama programına sahiptir. Peki Profilo BM4321EG Bulaşık Makinesinde hızlı yıkama var mı? İşte detaylar...

Altın fiyatlarında ne rüzgar ne fırtına resmen kasırga geldi! İşte 19 Mart 2023 altın fiyatları! Hemen bakın!

Altın fiyatlarında ne rüzgar ne fırtına resmen kasırga geldi... İşte 19 Mart 2023 altın fiyatları... Hemen bakın...

Profilo BMS622V5 Bulaşık Makinesi en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Profilo BMS622V5 bulaşık makinesi, kusursuz yıkama sağlayan akıllı deterjan dozaj sistemi ve deterjan kalıntısına izin vermeyen ekstra durulama özelliği ile öne çıkıyor. Peki, Profilo machine care program nedir? İşte detaylar...

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, pişirme işlemi bittiğinde verdiği sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki bu ürün ne kadara satılıyor?

En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasın depremzedelerin en temel ihtiyaçlarından biri olan çadırların fiyatları merak ediliyor. En uygun çadır fiyatları ne kadar? En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi 

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Deprem, sonrası büyük yıkım oluşurken depremzedelerin en çok ihtiyaç duyduğu çadırların fiyatları araştırılmaya başladı. Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Kırıkkaleye ne kadarlık yatırım yapılacak Haberi

Kırıkkaleye ne kadarlık yatırım yapılacak


Avrupa İmar ve Kalkınma Bankasının desteğiyle, ACWA Güç, Kırıkkale'ye  1 milyar dolar değerinde 950 megawatt kapasiteli kombine çevrimli doğalgaz güç  santrali kuracak.   


Davey,ülkede sürdürülebilir  enerjiye yatırımlarının bankaları için öncelik oluşturduğunu, bu yatırımlarla  Türkiye'nin artan enerji talebini karşılamaya yardımcı olmayı amaçladıklarını  söyledi.   Bankanın yaptığı yatırımlarla ülkede sürdürülebilir enerji  kapasitesini artırmayı ve tüm sektörlerde makul ölçülerde enerji kullanımını  teşvik etmeyi amaçladığını belirten Davey, Türkiye'ye yaptıkları yatırımların  enerji sektöründeki önceliğinin aynı şekilde devam edeceğini ifade etti.   


Davey, bankalarının Türkiye'deki rüzgar enerjisi üretiminin yüzde  9'unu oluşturan iki büyük rüzgar santralini finanse ettiğini hatırlattı ve aynı  zamanda 10 ila 50 milyon avro arasındaki orta büyüklükte yenilenebilir enerji projelerine ülkedeki bankalar yoluyla destek verdiklerini dile getirdi.   


Türkiye'de jeotermal enerji üretimi yapacak ve finanse edecekleri...