02 / 05 / 2024

Kırıklar İnşaat Kartal 101 Residence iletişim

Kırıklar İnşaat Kartal 101 Residence iletişim

Kişiye özel ödeme seçenekleri sunan Kartal 101 Residence Kırıklar İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Kartal 101 Residence nerede?

Kartal 101 Residence'de lansmana özel fırsatlar!

Kartal 101 Residence'de lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 284 adet konutun yer aldığı proje E-5 karayoluna ve metroya 300 metre yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor.

Kartal 101 Residence ödeme planı!

Kartal 101 Residence ödeme planı kapsamında peşin alımlarda indirim uygulanıyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin sunulduğu proje Kırıklar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Kırıklar İnşaat Kartal 101 Residence projesi!

Kırıklar İnşaat Kartal 101 Residence projesi 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Daire teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması öngörülen proje 2 blok halinde yükseliyor.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Rıssoto İnşaat İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıssoto İnşaat İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hamitoğlu tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş depremlerinden önce Aralık ve Ocak'ta 2 öncü deprem olduğu belirlendi: Fay kırılacağını haber vermiş!

Doç. Dr. Ökmen Sümer, Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma ve ölümlere neden olan deprem öncesi 18 Aralık 2022'de Kırıkhan'da 4.8 ve 15 Ocak 2023'te ise Sivrice'de 4.9 büyüklüğünde artçısı olmayan 2 öncü deprem olduğuna, fayın kırılacağını haber verdiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Kış gelmeden kışlıklarınızı hazır edin! kışlık giyimde tedarik sıkıntısı! işte kışlık giyim fiyatlarındaki değişim

Kışın gelmesine çok az bir zaman kala kışlık ürünler raflardaki yerini almaya başladı. Bunun yanında artan fiyatlarda bazı tedarik sorunlarını ortaya çıkardı. İşte detaylar!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Köylü Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köylü Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Celal Turgut tarafından kuruldu.

Kırıklar İnşaat Kartal 101 Residence iletişim Haberi

Kırıklar İnşaat Kartal 101 Residence iletişim

Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen Kartal 101 Residence Konutları fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 2 bloktan meydana geliyor.


"Kartal 101 Residence nerede?" sorusuna Kartal - Yakacık yanıtını verebiliriz. Teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlenen projede 284 adet konut yer alıyor.


Kırıklar İnşaat Kartal 101 Residence E-5 karayoluna ve metroya 300 metre yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika, TEM'e 10 dakika, Kartal sahil yoluna 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Lansmana özel fırsatlar ile satışları devam eden Kartal 101 Residence Yakacık'ta deniz ve Adalar manzaralı daire seçenekleri mevcut. Proje Kırıklar İnşaat imzası taşıyor.


Yakacık Kartal 101 Residence açık ve kapalı havuzları, hobi salonları, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, spor...