06 / 05 / 2024

kırkağaç Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi

kırkağaç Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesinde çalışmalarına başladığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin inşaatında sona gelindi. Merkez, önümüzdeki eğitim döneminde öğrencileriyle buluşmayı bekleyecek.

Kırkağaç Çocuk Sanat Merkezi çocuklar için yararlı olacak!

Memiş, Büyükşehir Belediyesinin çabalarıyla ilçede inşaatına başlanılan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi. Memiş, inşaatın tamamlanmasının ardından çocuklar için çok yararlı bir merkez olacağını söyledi.

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Kadıköy Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak Çocuk Kültür Merkezini hizmete açtı. Çocuklar sömestri tatili boyunca Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek onlarca etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Çanakkale Biga Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

biga’da Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi ve Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Aile Sağlığı Merkezi ve Çocuk Bakım Evi açılışı yapıldı.

Manisa Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesinde çalışmalarına başladığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin inşaatında sona gelindi. Merkez, önümüzdeki eğitim döneminde öğrencileriyle buluşmayı bekleyecek.

Şehzadeler Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Çocuk Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Çelik, kültür merkezinde kurulacak çocuk kreşinin okulların açılmasıyla birlikte faaliyete geçeceğini müjdeledi.

Ağrı Kültür Evi’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesinde Ağrı Kültür Evi’nin temeli atıldı. Ağrı Kültür Evi temel atma töreninde yapılan konuşmalarda, yaklaşan genel seçimlere yönelik siyasi söylemler dikkat çekti.

1998 yılında Kağıthane'ye kültür merkezi inşa ediliyormuş!

1998 yılında Kağıthane Belediyesi, 11 bin 94 metrekarelik bir alana kültür merkezi inşa ettiriyormuş. 1999 yılında hizmete girecek olan kültür merkezi iki bloktan oluşacakmış ve 285 milyar liraya mal olacakmış.

Kocaeli Karaağaç Kültür Merkezi Büyükşehir'e bedelsiz devredildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Karaağaç Mahallesi’nde yapılması planlanan Kültür Merkezi’nin bulunduğu arsa Kandıra Belediye Meclisi tarafından Büyükşehir’e bedelsiz devredildi.

Elazığ Kültür Park açılış için hazırlanıyor!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin ise sayılı dinlenme tesisleri arasında yer alacak ve yüzde 61.8’lik orana sahip yeşil alanı olan Kültür Park açılış için hazırlanıyor.

Hasanpaşa Gazhanesi müze ve kültür merkezine dönüşecek!

İstanbul’da yıllardır atıl vaziyette duran tarihi Hasanpaşa Gazhanesi, enerji müzesi ve kültür merkezine dönüştürülüyor. Yakın bir tarihte tamamlanması planlanan projenin içerisinde enerji sistemleri müzesi ve bilgi tüneli de yer alacak.

Sancaktepe Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

İstanbul’da 11 yıldır büyükşehir belediye başkanlığı görevini yürüten Kadir Topbaş, kentte ilk kez adının verildiği kültür ve sanat merkezini açtı.

Neşet Ertaş Kültür Merkezi Anneler Günü'nde açılacak!

Mamak'ta ünlü halk ozanı Neşet Ertaş'm isminin verildiği Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi açılacak. Açılış anneler gününde yapılacak.Tesis başta Yeşilbayırlılar olmak üzere tüm Mamaklılara hizmet verecek.

Esenyurt Mustafa Akboğa Kültür ve Spor Merkezi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu Kültür ve Spor Merkezi spor gösterileri, protokol konuşmaları ve okunan duaların ardından vatandaşların hizmetine açıldı.

kırkağaç Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Haberi

kırkağaç Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi


Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü çalışmaları vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa’nın ilçelerinde hayata geçirdiği ve velilerin büyük beğenisini toplayan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin Kırkağaç’taki inşaatında sona gelindi. Çevre düzenlemesi ve tabelaların yerleştirilmesinin ardından tamamlanacak olan merkez, önümüzdeki eğitim döneminde öğrencileriyle buluşmayı bekleyecek.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün özel hassasiyetleriyle birlikte geleceğimizin teminatları olan çocuklarımıza bu merkezleri açıyoruz. Manisa’nın merkezi ve ilçelerinde hayata geçirdiğimiz Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’ne bir yenisini eklemenin heyecanını yaşıyoruz. Kırkağaç’taki merkez, çevre düzenlemesinin yapılmasının ardından hazır hale gelecek. 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde ders vermeye başlayacak olan merkezimize şu ana kadar yaklaşık 150 öğrenci...