09 / 05 / 2024

kırkağaç mükellef beyanname verme süresi

kırkağaç mükellef beyanname verme süresi

Maliye Bakanı Şimşek'in talimatıyla Manisa'nın Soma ve Kırkağaç ilçeleri ile Balıkesir'in Savaştepe ilçesindeki mükellefler için Ocak-Mart 2014 dönemine ait birinci üç aylık geçici vergi beyannamesinin verilme ve ödeme süreleri, 23 Mayıs'a kadar uzatıldı.

Yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaların hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

Depremden etkilenen vatandaşlar yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaları için bazı haklara sahip olabilecek. Peki, hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır? İşte detaylar...

2023 e-Devlet kırtasiye yardımı! SGK resmen açıkladı! Başvurmak için hemen bakın!

Okulların açılmasına sayılı günler kala binlerce öğrenci ve veli kırtasiye yardımı başvuru ayrıntılarını merak ediyor. E-Devlet üzerinden alınacak maddi desteğe yeni eğitim öğretim yılında okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ama ekonomik gücü yetersiz vatandaşlar müracaat edebiliyor.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

TMO fındık taban fiyatları: Fındık fiyatları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak 2023?

Fındık fiyatları her sene Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından açıklanıyor. Peki, TMO fındık taban fiyatları: Fındık fiyatları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak 2023?

Vatandaşlık maaşı açıklandı mı? Kimler vatandaşlık maaşı alacak? Hemen siz de bakın! 

Vatandaşlık maaşı ile ilgili gelişmeler binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki vatandaşlık maaşı açıklandı mı? Kimler vatandaşlık maaşı alacak?

En düşük emekli maaşı yükselecek mi? Emekli maaş zammı yüzde 30'a mı çıkacak? Son dakika şoku!

Emekli maaş zammının kök aylık üzerinden yapılacak olması kafaları karıştırdı. Peki en düşük emekli maaşı yükselecek mi? Emekli maaş zammı yüzde 30'a mı çıkacak?

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin maliyeti oldukça ağır. Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

İstanbul'da büyük deprem olacak mı? Deprem bilimciden flaş açıklama! Büyük İstanbul depremi bu büyüklükte olacak! 

Marmara denizinde dün yaşanan deprem, İstanbulluları tedirgin etti. İstanbul'da büyük deprem olacak mı? Deprem bilimciden flaş açıklama! Büyük İstanbul depremi bu büyüklükte olacak! 

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Evde bakım parası hesaplara yatıyor! Bakan Yanık resmen açıkladı! 562 bin kişiye 3 bin 336 TL destek müjdesi! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, evde bakım parasının hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı. İşte merak edilen ayrıntılar...

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Manisa Kırkağaç TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Kırkağaç projesinde kaç adet konut yapılacak, Kırkağaç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Kırkağaç 2022 ucuz konut projesi...

kırkağaç mükellef beyanname verme süresi Haberi

kırkağaç mükellef beyanname verme süresi


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatıyla Manisa'nın Soma ve Kırkağaç ilçeleri ile Balıkesir'in Savaştepe ilçesindeki gelir ve kurumlar vergisi mükellefleri için Ocak-Mart 2014 dönemine ait birinci üç aylık geçici vergi beyannamesinin verilme ve ödeme süreleri, 23 Mayıs'a kadar uzatıldı. 


Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Manisa'nın Soma ilçesinde maden ocağındaki faciayı dikkate alan Şimşek, ilgili bürokratlarına talimat verdi. 


Bu kapsamda, Manisa'nın Soma ve Kırkağaç ilçeleri ile Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde bulunan gelir ve kurumlar vergisi mükelleflerine münhasır olmak üzere, bugün sonuna kadar verilmesi gereken gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerinin verilme ve ödeme süresi 23 Mayıs Cuma günü sonuna kadar...