02 / 05 / 2024

Kırkağaç projeleri

Kırkağaç projeleri

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçesini ziyaret ederek Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile bir araya geldi. Başkan Ergün, "Önümüzdeki 2-2,5 yıllık süreçte Kırkağaç'a en güzel hizmetleri kazandıracağız" dedi.

Manisa Kırkağaç'a çocuk merkezi inşa edilecek!

Uzun zamandır çocuk merkezi yapımı için Kırkağaç’ta yer aradıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yerin bulunduğunu ve çalışmanın kısa bir sürede başlatılacağını müjdeledi.

Manisa Kırkağaç TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Kırkağaç projesinde kaç adet konut yapılacak, Kırkağaç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Kırkağaç 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Kırkağaç 53 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Kırkağaç projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa Kırkağaç'a 53 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç projesinin ihalesini 16 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Manisa Kırkağaç Belediyesi’nde arsa satışı tartışması!

Manisa’da Kırkağaç Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısında, ilçedeki Gelenbe mahallesinde satışa sunulmak istenilen belediye arazisi Cumhur İttifakı’nda çatlak yarattı.

Özcan Kaçar'dan Manisa Kırkağaç'taki Kurşuncu Hanı'nın kiraya verilmesine tepki!

Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Manisa Kırkağaç fayı üzerinde yapılaşma durduruldu! 

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde bulunan fay hattının üzerinde araştırmalar sonucunda bölge yapılaşmaya kapatıldı.

TOKİ Kırkağaç konutlarının sahipleri belli oldu!

TOKİ tarafından Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, depremden zarar gören vatandaşlar için inşa edilen 46 konutun sahibi belli oldu.

Hasan Sözbilir: Kırkağaç fayı 6,5'in üzerinde deprem üretebilir!

DAUM Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Kırkağaç fayıyla ilgili başlatılan saha çalışmasına ilişkin, Kırkağaç fayının 6,5'in üzerinde büyüklükte deprem üretmesi beklenen bir fay olduğunu vurguladı.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kırkağaç’ta depremde hasar gören cami minaresi yıkıldı!

22 Ocak Çarşamba günü Akhisar’ın Musalar Mahallesinde meydana gelen 5.4 şiddetindeki deprem Kırkağaç'tan da hissedildi. Depremde Kırkağaç Alifakı mahallesindeki bir caminin minaresinde çatlaklar oluştu...

TOKİ Manisa Kırkağaç ve Akhisar'da 100'er konut yapacak!

Manisa'da depremden etkilenen bölgeleri inceleyen Bakan Kurum, "Yapıları ağır hasar gören vatandaşlarımızın kesin hasar tespit neticeleriyle TOKİ Başkanlığımızca hem Kırkağaç'ta hem Akhisar'da 100'er konutun inşasına başlayacağız" dedi...

TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 başvuru tarihleri ve fiyatları!

TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 başvuru tarihleri ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kırkağaç projeleri Haberi

Kırkağaç projeleri


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçesini ziyaret etti. Kırkağaç Belediyesi ziyaretiyle ilçedeki temaslarına başlayan Başkan Ergün, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz tarafından karşılandı. Başkan Ergün'ün Kırkağaç ziyaretine MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, başkan danışmanları, daire başkanları, ilçe koordinasyon şube müdürleri ve meclis üyeleri eşlik etti.

"Bulunduğumuz makamlar hizmet makamları"

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile bir araya gelen Başkan Ergün, ilçeye kazandırılacak olan projelerin ilk adımını atmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Bulundukları makamların hizmet makamları olduğunu vurgulayan Başkan Ergün, ayrım yapmadan her ilçenin ihtiyacı olan proje ve hizmetleri kazandırmanın çabasında olduklarının altını çizdi.

"Ortak projelere imza atacağız"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı...