29 / 04 / 2024

Kırklareli belediyesi yol yapım

Kırklareli belediyesi yol yapım

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeni Sanayi Sitesi’nde başlatılan çalışmalar devam ediyor. 80 metre ve 120 metre 600’lük büzler ile yapılan yağmur suyu kanalı çalışmanın sonuna gelindi.

Kırklareli Belediyesi'nden satılık imarlı 4 arsa! 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı!

71 kilometre uzunluktaki Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı. Yol ile ulaşım süresi 78 dakikadan 45 dakikaya düşecek; Saray, Vize, Pınarhisar ilçeleri arasında ağır taşıt trafiği rahatlayacak...

Kırklareli Belediyesi 4 kez evleri yanan aileye yeni ev inşa ediyor!

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

Kırklareli Merkez'deki arsa 6.2 milyon TL'ye yeniden satışta! 

Kırklareli Belediyesi, Merkez Camikebir Mahallesi Kofçaz Asfaltı Mevkiide yer alan arsayı yeniden satışa çıkardı. İhale 5 Kasım'da yapılacak.. 

Kırklareli Belediyesi'nden 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Kırklareli Belediyesi, yapımı devam eden Yeni Otogarın yanındaki karyakıt istasyonu olarak ayrılan arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Ekim'de yapılacak..

Kırklareli Katlı Kapalı Otopark'ın inşaatı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kırklareli Kapalı Otopark'ın inşaat çalışmaları tamamlandı. Proje kapsamında katlı kapalı otoparkının çevre düzenlemesi başladı.

Kırklareli Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık bina!

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Merkez Camikebir Mahallesi'nde bulunan ticaret ve konut alanı niteliğindeki gayrimenkul satışa çıktı. Gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 250 bin TL.

Kırklareli Belediyesi'nde 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Kırklareli Belediyesi, Yeni Otogarın yanındaki, Mülkiyeti Belediyeye ait büyüklüğündeki 3.269,22 metrekare arsayı ihale ediyor. İhale 30 Temmuz'da yapılacak...

Kırklareli'de 8.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kırklareli Belediyesi, Camikebir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor. İhale 30 Nisan'da gerçekleşecek..

Kırklareli Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Karacaibrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı'nda yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor...

Edirne-Kırklareli yolunda arazisi olana piyango vurdu!

Edirne ile Kırklareli arasında yapım çalışmaları devam eden yol nedeni 'Kamulaştırma' yapılan arazilerin sahiplerine piyango vurdu.

Kırklareli belediyesi yol yapım Haberi

Kırklareli belediyesi yol yapım

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeni Sanayi Sitesi’nde başlatılan çalışmalar devam ediyor.

80 metre ve 120 metre 600’lük büzler ile yapılan yağmur suyu kanalı çalışmanın sonuna gelindi. Konu hakkında açıklama yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Yeni Sanayi’de iki ayrı yerde 120 metre ve 80 metre, 600’lük büz olmak üzere toplam 200 metre yağmur suyu kanalı çalışmasına başladık. Bu çalışmamızın sonuna yaklaştık. Sanayi sitesinde belli bölgelerde yağmur suyu kanal hattı ihtiyacı olduğunu tespit ettik ve bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık. Yeni Sanayi sitemize yatırımlarımız devam edecek. Kırklareli’nin dört bir yanına hizmet götüreceğiz, vatandaşımızın günlük hayatını kolaylaştıracağız" diye...