02 / 05 / 2024

kırklareli biyolojik arıtma tesisi nerede

kırklareli biyolojik arıtma tesisi nerede

Orman ve Su İşleri Bakanlığının tesislerinden biri olan arıtma tesisinde düzenlenen törene, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Ak Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve daha birçok isim katıldı...

İZSU Menemen'de ikinci arıtma tesisini tamamladı!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menemen Türkelli'de ikincisini yaptığı ileri biyolojik arıtma tesisi işletmeye alındı. Yeni tesis 9.4 milyon TL'ye mal oldu...

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Eğil'de hayata geçirdiği Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

İzmir Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin inşasına tepki!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, 41 milyon liralık yatırımla 50 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilen Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni, derin su deşarj sistemi ihalesi yapılmadan devreye almasına çevredeki site sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi.

Kayseri Develi'ye 13 milyonluk arıtma tesisi!

Develi arıtma tesisine kavuşuyor Develi’de toplam maliyeti 13 milyon lira olan ve ilçenin zirai gelişimine önemli katkı sağlayacak olan “KASKİ İleri Biyolojik Arıtma Tesisi” inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Süleymanpaşa Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nde inşaat devam ediyor!

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa beraberindeki kontrol mühendisleri ile birlikte Süleymanpaşa Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde ve yapımında sona yaklaşılan Atıksu Terfi Merkezi 12 İstasyonunda incelemelerde bulundu.

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni arıtma tesisi yapılacak!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

Bağyurdu OSB'ye arıtma tesisi inşa edilecek!

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), günlük 1000 metreküplük atık suyu temizleyecek arıtma tesisinin yapımı için düğmeye bastı.

Osmancık Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesi 21 Eylül'de!

Osmancık’ın tüm yerleşim alanlarını kapsayan Alt Yapı Projesi ile Atık Su Arıtma Tesisi 21 Eylül’de ihale ediliyor.

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi'nin temeli 15 gün içinde atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Kuzu Grup, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini kazandı!

Ocak ayında gerçekleşen İslam Kalkınma Bankası (IDB) kredili, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini Kuzu Grup kazandı. İran’ın en büyük atıksu arıtma tesisi yaklaşık 2 milyon 600 bin kişiye hizmet verecek.

Kırklareli su arıtma tesisinin revizyon çalışmaları tam gaz!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, içme suyu arıtma tesislerinde süren tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, ''Kırklareli’nin bu çalışma ile 30 yıl su ile alakalı sorun yaşamayacak'' dedi.

Balıkesir Havran'ın arıtma tesisi ve altyapı sorunu çözülüyor!

Havran için büyük sorun olan arıtma tesisi ve alt yapı konusunda çalışmalar BASKİ ile ortaklaşa devam ederken evlere eybek suyunun getirilmesi konusunda ise sona yaklaşıyor.

Kırklareli içme suyu arıtma tesisi projesi hayata geçiyor!

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, köylerin içme suları hakkında bilgi vererek, Trakya’da bir ilk olacak İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’ni hayata geçireceklerini bildirdi.

kırklareli biyolojik arıtma tesisi nerede Haberi

kırklareli biyolojik arıtma tesisi nerede


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle, aralarında Kırklareli Biyolojik Arıtma Tesisinin de bulunduğu 113 tesisin açılışını yaptı.


Orman ve Su İşleri Bakanlığının tesislerinden biri olan arıtma tesisinde düzenlenen törene, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Ak Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, DSİ 11. Bölge Müdürü Yunus Algın, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Törende, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, video konferansla Vali Mustafa Yaman'la görüştü.


Vali Yaman konuşmasında, Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla yapılan tesisin, ülkedeki inşaatı en hızlı bitirilen tesislerden olduğunu söyledi.


Tesisin, Ergene Nehri kirliliğine etki eden evsel atık su yükünü ortadan kaldıracağını ve toplum sağlığını da koruyacağını belirten Yaman, "Kırklarelililer için hayati öneme sahip bu iki tesisi ilimize kazandırdığınız için başta size, Orman ve Su İşleri Bakanımıza, hükümetimize ve tüm...