01 / 05 / 2024

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası

Karahıdır Meydanı’nda hizmete giren muhtarlık binasının açılışında konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, diğer mahaller gibi Karahıdır mahallesini de çok önemsediklerinin altını çizdi.

Hisseli tapu nasıl satılır? Miras kalan evin kardeşlerden birine devredilmesi için ne yapılmalıdır?

Hisseli tapu üzerinde gerçekleştirilen işlemler diğer tapu türlerine kıyasla farklıdır. Özellikle “Hisseli tapu nasıl satılır?” sorusu sıklıkla sorulan sorulardan biridir. İşte bu soruların yanıtları!

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kırklareli'nde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı!

Kırklareli Cumhuriyet Mahallesi 200 Konutlar Sitesi mevkisinde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı...

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesinin bitiş zamanı ve vatandaşların mağduriyeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm gerginliği!

Bingöl'de Kültür Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm projesinin devam etmemesi, hak sahiplerine isyan ettirdi.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi 15 Ekim 2018 tarihinde başlatılmıştı. Ancak belediyenin mali yapılanmaya gitmesiyle projeye ara verildi. Belediye projenin yeniden başlatılması için çalışmalara başladı. 

​Bingöl Merkez Kültür Mahallesi’nde dönüşüm başladı!

​Bingöl Belediyesi tarafından Merkez Kültür Mahallesi’nde uygulanan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalar başladı.

Merkez Bankası “faizi düşür” talebine kulak tıkıyor!

Eylül 2018’de faizi bir kalemde 625 baz puan yükselterek yüzde 24’e çıkaran Merkez Bankası, iş dünyası ve tüketicilerden gelen “faizi düşür” talebine adeta kulak tıkıyor.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm satışları başladı!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi’nde uygulanan 2’inci Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında satışların başladı...

TOKİ Kırklareli 535 konut ihalesi yarın!

Kırklareli İli Merkez İlçesi Hamidiye Mahallesi 535 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Türkiye kentsel dönüşüm ile büyük oranda afetlere hazır olur!

Kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, "Türkiye kentsel dönüşümü gerçekleştirebilirse büyük oranda afetlere hazır olur." dedi..

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası Haberi

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu “Hedefimiz Kırklareli’mizi tümüyle daha yaşanır bir hale getirmek. Bu doğrultuda tüm Belediye Meclisinde görevli arkadaşlarımızla birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Kırklareli için partiler üstü çalışıyoruz. Meclisimizde aldığımız kararların birçoğunu oy birliği içerisinde alıyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerimize de ayrıca verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte çizdiğimiz bir hedef var ve bu hedefe yaklaşmak için büyük uğraşlar veriyoruz’’ dedi.


“SORUNU YÜZDE DOKSAN ÇÖZDÜK”

Karahıdır Mahallesinin yoğun yağışlardan fazlası ile etkilendiğini hatırlatan Kesimoğlu, bu sorunu yaptıkları çalışmalar ile yüzde 90 oranında çözdüklerini belirtti. Kesimoğlu, “Karahıdır mahallemizde yoğun yağışlar sonrası sel baskınları meydana geliyordu. Biz göreve gelmemizin ardından bu sorunu çözmek için çalışmalara başladık. Şuan bu sorunun yüzde 90’ını çözdük. Karahıdır mahallemize yatırımlarımız...