06 / 05 / 2024

kırklareli kiralık yurt

kırklareli kiralık yurt

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli öğrenci yurdu olarak 3 ilde kullanılmak üzere ön protokolle toplam 2 bin 750 yatak kapasiteli bina kiralayacak....

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

Pahalılık yurt dışından online alışverişi patlattı!

Ülkemizin pek çok üründe görece daha pahalı hale gelmesi, yurt dışından online alışverişi de patlattı. Alışveriş hacmi, 11 ayda 102 milyar TL'ye ulaştı.

Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? Çiftçiler hemen son dakika fiyatlara bakın! 

Çiftçiler, sık sık yurt içi borsalardaki buğday, arpa, mısır fiyatlarını araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte buğday, arpa, mısır 4 Eylül 2023 fiyat listesi...

Kiralık ev bulamayan öğrenciler için Bakanlık harekete geçti! Yurt kapasiteleri artırılıyor!

Üniversitelerde kayıtlar önümüzdeki hafta başlayacak. Öğrencileri en çozrlayan şey ise kiralık ev sorunun ve fahiş fiyatlar olurken, Gençlik ve Spor Bakanlığı, yurt kapasitelerini artırmak için harekete geçti.

Kiralık evlerde fiyat artışı tam gaz! Ortalama kiralar 9 bin TL ile 22 bin 500 TL arasında değişiyor! 

Son günlerde kiralık ev ve kiralık yurt fiyatları merakla araştırılmaya başlandı. Fiyatlardaki artışların devam edeceği belirtilirken, ortalama rakamlar resmen buz kestirdi. İşte ayrıntılar...

Züccaciye sektöründe 2023 hedefi: 7 milyar dolarlık ihracat!

Geçen yıl ev ve mutfak eşyalarında 6,1 milyar dolarlık yurt dışı satışı gerçekleştiren züccaciye sektörü, bu yılı 7 milyar dolarlık ihracatla kapatmayı hedefliyor.

Tarım emtiaları sert dalgalandı! Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? Hangi borsada bugün kaç lira oldu? 

Çiftçiler, son günlerde sık sık yurt içi piyasalardaki buğday, arpa ve mısır fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? 

Bakan Nebati duyurdu, istihdama teşvik geliyor

Son 50 yılda 131 ülkede 460 milyar dolarlık yurt dışı müteahhitlik hizmeti veren sektöre, istihdam desteği geliyor. Bakan Nebati sosyal medyadan duyurdu...

Akiş GYO ne kadarlık yurt içi satış yaptı?

Akiş GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre; şirketin 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 cari döneminde yurt içi satış rakamı 262 milyon 261 bin 142 TL oldu. 

Emlak Konut GYO ne kadarlık yurt içi satış yaptı?

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan 2021 yılı 3. döneme ilişkin gelir tablosuna göre; şirketin yurt içi satışları 4 milyar 966 milyon 376 bin 935 TL olarak açıklandı. 

Kiralık ev fiyatlarına yüz yüze eğitim dopingi!

Üniversitelerin, Eylül ayından itibaren yüz yüze eğitime geçmesi hedefleniyor. Bu sebeple öğrenciler de ev ve yurt aramaya başladı. Fakat artık kiralık konut bulmak oldukça zorlaştı.

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

FLO yurt dışındaki 105’inci mağazasını hizmete açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden FLO Mağazacılık, yurt dışındaki 105’inci mağazasını hizmete açtı.

kırklareli kiralık yurt Haberi

kırklareli kiralık yurt


Yapılan açıklamada Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), 3 ilde 15 yıla kadar öğrenci yurdu olarak kullanılmak üzere ön protokolle bina kiralayacağı bildirildi. Binalar, proje safhasında ve "natamam" olarak 29 Kasım Cuma günü saat 17.00'ye kadar Yurtkur Genel Müdürlüğüne teklif edilebilecek. İstekliler, taşınmazların avan projeleri, mahal listeleri tapu kaydı ve imar durum belgesini kuruma verecek. Ayrıca istekliler bu tarihten önce Yurtkur Edirne Bölge Müdürlüğüne de başvuru yapabilecekler. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgilere Kurumun İnternet sitesi kyk.gov.tr adresinden ulaşılabileceği belirtildi.


Açıklamada teklif edilecek binaların odalarının 3-4 kişi kapasiteli olacakğı, tuvalet, duş ve lavabo bulunma şartı aranacağı kaydedildi. Teklif edilen binaların donanımı ise kurum tarafından yapılırken, kiralanacak binalarla Edirne’de bin, Kırklareli’nde bin ve Tekirdağ’da 7 yüz...