02 / 05 / 2024

kırklareli sultanlar yolu projesi

kırklareli sultanlar yolu projesi

Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı'nın 2013 Yılı Mali Destek Programlan kapsamında destek verdiği 'Sultanlar Yolu Projesi'nin açılış toplantısı Kırklareli'nde yapıldı..

Türkiye’deki konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti!

TÜİK verilerine göre, Nisan ayında satılan 630 konut ile Kırklareli, Türkiye’de en çok konut satışı yapılan iller arasında 33’üncü sırada yer aldı. Verilere göre Türkiye’deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti.

Yalova-Çınarcık-Armutlu-Gemlik Yolu'nda son durum!

Yalova - Çınarcık - Armutlu - Gemlik yolu yapım çalışmaları kapsamında Esenköy geçişinde bulunan 6 tünelde kazı çalışmaları tamamlanan 2065 metrelik en uzun tünelde kaplama izolasyon ve kemer betonu çalışmalarına başlandı.

Kırklareli Merkez'de 12.5 milyon TL'ye satılık otel!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli Merkez İlçesi'nde yer alan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kazakistan Büyük Almatı Çevre Yolu İnşaatı ihalesini Türk şirketi aldı!

Kazakistan'daki Büyük Almatı Çevre Yolu İnşaatı ve Bakımı ihalesini, Türk-Kore konsorsiyumunun kazandığı bildirildi. İnşaat projesinde bin 500 kişi, çevre yolunun 15 yıllık bakımı sürecinde de 250 kişi çalıştırmayı planladığı vurgulandı.

Edirne-Kırklareli Havaalanı mecliste konu oldu!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kırklareli Babaeski'de 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Babaeski Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli, Babaeski İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli'de 2 bin öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor!

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi yakınına yapılmakta olan, Kredi Yurtlar Kurumu ’na ait 2 bin kişilik yurt binaları inşaatında incelemelerde bulundu.

Gaziantep Büyükşehir, 350 köyde arazi yolu açtı!

Şehir merkezindeki yol ve imar çalışmalarının yanında taşra ilçelerinde de çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son iki yıl içinde yaklaşık 350 köyde arazi yolu açtı.

Kırklareli'de emlakçılık kursu açılıyor!

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin, emlakçılık kursu açılacağını bildirdi.Bu yıl dördüncü emlakçılık kursunun açılacağını ifade eden Çetin, kurs kayıtlarının 14 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirtti.

Kültür Yolu Ünye'nin turizm potansiyelini artıracak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Kültür Yolu" projesinin tamamlanması ile Ünye ve Ordu’nun turizmde hak ettiği değeri bulacağını belirterek, Ünye’mizin ve Ordu’muzun turizmde hak ettiği yeri almasını sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Kırklareli Devlet Hastanesi yüzde 93 oranında tamamlandı!

Yapımı TOKİ tarafından üstlenilen 267 Yataklı Kırklareli Devlet Hastanesi temeli 5 Mart 2014 tarihinde Sağlık Bakanı Uz. Dr. Mehmet Müezzinoğlu‘nun da katıldığı törenle atılmıştı.

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası hizmete açıldı!

Karahıdır Meydanı’nda hizmete giren muhtarlık binasının açılışında konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, diğer mahaller gibi Karahıdır mahallesini de çok önemsediklerinin altını çizdi.

kırklareli sultanlar yolu projesi Haberi

kırklareli sultanlar yolu projesi

KIRKLARELİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı'nın 2013 Yılı Mali Destek Programlan kapsamında destek verdiği 'Sultanlar Yolu Projesi'nin açılış toplantısı Kırklareli'nde yapıldı. Projenin iştirakçileri arasmda Kırklareli Istranca Gençlik Doğa Sporları Kulübü, Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü ve Kırklareli İl Özel İdaresi yer alıyor. 


Kırklareli İl Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilen Sultanlar Yolu Projesi açılış toplantısına Kırklareli İl Kültür Turizm Müdürü Mustafa Çalü, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Tuluğ Bayram, Sultanlar Yolu Vakfı Yöneticisi Sedat Çakır, Vakıf Koordinatörü Tom Roos ile yolun geçtiği köylerin muhtarları katıldı. Tanıtım toplantısının açılış konuşmasmı yapan Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı şunları kaydetti: 'Turizm artık sadece deniz, kum, güneş olmaktan çıkıp alternatif alanlara yönelmiştir. 


Doğa turizmi, kültür turizmi, av turizmi,...