14 / 05 / 2024

Kırklareli tarihi un fabrikası

Kırklareli tarihi un fabrikası

Kırklareli Gazhane Sokak'taki kullanılmayan tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü...

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

TOKİ Kırklareli Pehlivanköy son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Pehlivanköy projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona erecek...

Kırklareli'nde tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü!

Kırklareli Gazhane Sokak'taki kullanılmayan tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü...

Kırklareli'nde festival alanı millet bahçesine dönüşecek!

Tarihi Kırklareli Gar binasınında bulunduğu festival alanı millet bahçesi olarak düzenlenecek. Kasım ayında düzenlenen ihalenin ardından 44 dönümlük alanın millet bahçesi olacak.

Kırklareli'nde 6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Babaeski İlçesi, Dindoğdu Mahallesi'nde yer alan çelik karkas vasıflı fabrika binası 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika binası için ilk ihale tarihi 16 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Kırklareli Kent Evi'nin restorasyonu ne zaman bitecek?

Kırklareli Yayla mahallesinde 20 Nisan 2015 tarihinde restorasyon çalışmalarına başlanan ve bitiş tarihi 4 Ağustos 2016 olarak belirlenen Kent Evi'nin restorasyonu hala bitmedi.

Kırklareli Fevzi Çakmak Caddesi Kentsel Tasarımı için imzalar atıldı!

Kırklareli Belediyesi hazırladığı "Şehrin Yüzündeki Tarihi Çizgiler-Fevzi Çakmak Caddesi Kentsel Tasarım Hamlesi" projesi Trakya Kalkınma Ajansı’nın da katkıları ile hayata geçirecek.Hazırlanan projenin imzaları atıldı.

Hamza Karataş: Osmancık'a tarihi yatırımlar kazandırdık!

Çorum'un Osmancık İlçe Belediye Başkanı Hamza Karataş mahalle muhtarları ile bir araya geldiği toplantıda iki yıllık faaliyetlerini değerlendi. ÇORUM'un Osmancık Belediye Başkam Hamza Karataş, "Osmancık'a tarihi yatırımlar kazandırdık" dedi.

Kırklareli Bahşılı'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Bahşılı Belediye Başkanlığı, Kırklareli Bahşılı İlçesi'nde yer alan arsa üzerinende inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 14 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli'de inşaat sektörü durmak bilmiyor!

Kırklareli'de inşaat sektörü dur durak, bilmiyor. Sayıları hızla artan inşaat yapımı kışında ara vermeden devam ediyor. Kırklareli Merkez'de ve İstasyon altında inşaat yapacak alan kalmayınca, müteahhitler şehre uzak alanlara yöneldi.

Kırklareli Dökümhane Camii restore edilecek!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesindeki İstanbul'un fethinde kullanılan top ve gülleleri döken demirci ve dökümcülerin ibadeti için inşa ettirilen Dökümhane Camisi, Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilecek.

Kırklareli Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi projesinin toplantısı 15 Aralık'ta!

Kırklareli İli Mekez İlçesi'nde bulunan Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 15 Aralık 2015 günü saat 09:30'da gerçekleşecek.

Kırklareli'de inşaat sektörü durma noktasına geldi!

Özellikle Kırklareli Üniversitesinin kurulmasıyla birlikte daha da büyüyen ve günden güne gelişen Kırklareli'de, ilkbahar aylarıyla birlikte başlayan yeni yapı inşaatları, kış aylarının gelmesiyle birlikte durma noktasına geldi.

Kırklareli tarihi un fabrikası Haberi

Kırklareli tarihi un fabrikası

Kırklareli'nde tarihi un fabrikasının çatısı ve duvarlarının büyük kısmı çöktü. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kırklareli Gazhane Sokak'taki kullanılmayan tarihi fabrikanın çatı ve duvarlarının çöktüğünü görenler durumu polise bildirdi.

Yapılan ihbar üzerine bölgeye polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler, enkaz altında kalanlar olabileceği ihtimali üzerine arama kurtarma çalışması yaptı fakat kimsenin bulunmadığı belirlendi.

Müze Müdürlüğü ekipleri, 1925'te inşa edildiği belirtilen fabrikanın enkazında incelemelerde...