30 / 04 / 2024

Kırklareli Üniversitesi ulaşım

Kırklareli Üniversitesi ulaşım

Kırklareli Üniversitesi kampüsüne 100 bin fidan dikildi. Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Mustafa Ay kaç, üniversiteyi büyütüp uluslararası bir üniversite haline getirirken Avrupa ve Balkanlar'dan öğrenci çekmeyi hedeflediklerini söyledi.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

İBB'nin ulaşım yetkileri kısıtlanıyor mu?

Resmi Gazete’de açıklanan “Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) üye sayısı artırıldı...

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Ankara-İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresi 30 dakika kısalacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Ankara ile İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresinin yaklaşık 30 dakika kısalacağını müjdeledi...

TOKİ Kırklareli 166 konut ihalesi 18 Kasım'da!

Kırklareli İli Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Beldesi 166 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 6 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Bursa'nın ulaşım projelerine bakanlık desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Altyapı Yatırımları Genel Müdür Vekili Necdet Sümbül'ü ayrı ayrı ziyaret ederek kentteki ulaşım yatırımları için destek istedi.

TOKİ Kırklareli Pehlivanköy 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kırklareli Pehlivanköy 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kırklareli Pehlivanköy 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Kırklareli Pehlivanköy 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kırklareli Pehlivanköy 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Kırklareli Pehlivanköy 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Kırklareli Üniversitesi ulaşım Haberi

Kırklareli Üniversitesi ulaşım


Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ülkelerinden de öğrenci çekmeyi amaçlayan Kırklareli Üniversitesi, yeni yaptırılan kampüse 100 binden fazla fidan dikti. Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Mustafa Ay kaç, üniversiteyi büyütüp uluslararası bir üniversite haline getirirken Avrupa ve Balkanlar'dan öğrenci çekmeyi hedeflediklerini söyledi. 


ARITMA TESİSİ VAR 

Yeni kampusta spor salonu ve futbol sahası dahil bir çok bölümün bittiğini, rektörlük kütüphanesinin de inşa edilmesiyle birlikte üniversitenin tam bir üniversite kampusuna kavuşmuş olacağını kaydeden Ay kaç, kampusun çevreci bir kampus olmasına dikkat ettiklerini belirtti. Aykaç "Kampusumuza su deposu ve arıtma tesisi yaptık. Doğaya atık suyu arıtarak bırakıyoruz. Bir gram kirli su bırakmıyoruz. Bunu da kendimiz yapıyoruz" dedi. 

Ağaçlandırmaya çok önem verdiklerini belirten Prof. Aykaç "100 binden fazla fidan diktik. Kampusumuzun dışını da nasıl ağaçlandırabiliriz, Birinci Orman Bölge...