15 / 05 / 2024

Kırklareli Vizede sosyal tesis alaları

Kırklareli Vizede sosyal tesis alaları

Kıkrlareli İli Vize İlçesi'ne yer alan 4.263,72 metrekare yüzölçümüne sahip olan sosyal tesis alanı olarak kullanılan taşınmaz Vize Satış Memurluğu tarafından 18 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Kofçaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı dar gelirlinin yüzünü güldüren TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ Kırklareli Kofçaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Alpullu’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Büyük ucuz konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kabine toplantısı ardından TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Alpullu Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Babaeski’de 240 ay vadeli sosyal konut!

Tarihinin en büyük konut projesini yapmak adına kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Babaeski Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

5 soruda TOKİ Kırklareli Sosyal Konut Projesi 2022! Kırklareli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Kırklareli konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırklareli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ'den Kırklareli'ye 145 konut!

Kırklareli İli Merkez İlçesi Üsküp Belediyesi 145 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Kırklareli’ne Atatürk Evi inşa edilecek!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentin çehresini değiştirecek projelerini anlatmayı sürdürüyor. Kesimoğlu’nun Kırklareli’ne kazandıracağı projeleden birisi de Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin aynısını yaptırmak.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Türkiye’deki konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti!

TÜİK verilerine göre, Nisan ayında satılan 630 konut ile Kırklareli, Türkiye’de en çok konut satışı yapılan iller arasında 33’üncü sırada yer aldı. Verilere göre Türkiye’deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti.

Kırklareli Merkez'de 12.5 milyon TL'ye satılık otel!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli Merkez İlçesi'nde yer alan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Edirne-Kırklareli Havaalanı mecliste konu oldu!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Kırklareli Vizede sosyal tesis alaları Haberi

Kırklareli Vizede sosyal tesis alaları

Kıkrlareli İli Vize İlçesi'ne yer alan 4.263,72 metrekare yüzölçümüne sahip olan sosyal tesis alanı olarak kullanılan taşınmaz Vize Satış Memurluğu tarafından  1 milyon 491 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Kıraklareli İl, Vize İlçe, 337 ada no, 1 parsel no, Kıyıköyünde bulunan taşınmaz üzerinde krokide A harfi ile gösterilen bir katlı, girişte resepsiyon, toplantı salonu, idari salonlar, restoran v.b gibi mekanların bulunduğu sosyal tesis amaçlı kullanılan taşınmazdır.


Kıymeti: 1.491.032,00 TL

1. Satış Günü: 18/11/2014 günü 10:00 ile 10:10 arası

2. Satış Günü: 18/12/2014 günü 10:00 ile 10:10 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50...