12 / 05 / 2024

kırklarelinde asfaltalama çalışmaları

kırklarelinde asfaltalama çalışmaları

Kırklareli Belediyesi tarafından sıcak asfaltlama çalışmaları haşladı. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, yapacakları üst yapı çalışmaları ile birlikte Kırklareli'de bozuk yol kalmayacağım, yeni Kırklarcli'yi inşa etmeye haşladıklarını söyledi.

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmalar Nisan ayının sonunda tamamlanacak.

Asbest tespit edilen köylerle ilgili çalışmalar meclis gündeminde!

Asbest tespit edilen köylerle ilgili çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarihi Carfi Köşkü'nde restorasyon çalışmaları başladı!

İzmir Tilkilik’teki tarihi Carfi Köşkü, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin restorasyon ve rekonstrüksiyon çalışmalarıyla yeniden ayağa kaldırılıyor...

1915 Çanakkale Köprüsü çalışmaları hızla devam ediyor!

Tamamlandığında dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü olacak olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde çalışmalar devam ediyor...

Karabük'te TOKİ çalışmaları start alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Karabük ziyaretini değerlendiren AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, bölgede TOKİ çalışmalarının start alacağını söyledi.

Kütahya ulaşım çalışmalarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yol çalışmalarının ne zaman bitirileceği hakkında soru önergesi hazırladı..

Beykoz Belediye Meclisi Eylül ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi bir aylık tatilden sonra çalışmalarına yeniden başladı.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Selçuklu Av Köşkü'ndeki kazı çalışmalarında su sarnıcı bulundu!

Antalya Kemer'de Selçuklu Av Köşkü'nde yeniden başlanılan kazı çalışmalarında, su sarnıcı ve kanalizasyon sistemi ortaya çıkarıldı.

İzmir Karaabdülbaki'deki yenileme çalışmaları tamamlandı!

İzmit'in bir çok köyünde parke çalışması yapan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karaabdülbaki Köyü’ndeki çalışmaları da tamamladı.

Osmancık Kalesi restorasyon çalışmalarında son durum!

Osmancık Kalesi tarihi surların restorasyonu ve Koyunbaba Köprüsünün restorasyon çalışmaları devam ediyor.

kırklarelinde asfaltalama çalışmaları Haberi

kırklarelinde asfaltalama çalışmaları

Kırklareli Belediyesi tarafından sıcak asfaltlama çalışmaları haşladı. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, yapacakları üst yapı çalışmaları ile birlikte Kırklareli'de bozuk yol kalmayacağım, yeni Kırklarcli'yi inşa etmeye haşladıklarını söyledi.


Başlattıkları sıcak asfaltlama çalışmalarının hava şartlarının el vermesi durumunda Kasım ayı içerisinde tamamlanacağını belirten Başkan Kesimoğlu, "7 bin ton sıcak asfalt ile 58 bin metrekare yolu asfaltlayacağız. Çalışmalarımızı hava şartlarının el vermesi durumunda Kasım ayının ilk haftası bitirmeyi planlıyoruz. Yollarımızın yapımı ile ilgili çalışmalarımızı daha önceden başlatmıştık. Bugün Bademlik Mahallesi Kasapoğlu Caddesi üzerinde yapacağımız yol ile sıcak asfalt dökme çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz sırası ile Bademlik Mahallesi Kasapoğlu Caddesi, Sungurbey Caddesi Mezarlık yolu. Yayla Mahallesi Toki Yolu. Karahıdır Mahallesi Yurt Yolu ve Karacaibrahim Mahallesinde 58 bin metre kare sıcak asfalt çalışması yapacak. Bu...