07 / 05 / 2024

Kırkpınar Termal Tatil Köyü afyonkarahisar

Kırkpınar Termal Tatil Köyü afyonkarahisar

İki etap'tan oluşan Kırkpınar Termal Tatil Köyü 4 blok halinde inşa edildi. Toplamda 220 daireden meydana gelen Kırkpınar Termal Tatil Köyü'nde devremülk fiyatları 13 bin 750 TL olarak belirlendi.

Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu! Sur Tatil Evleri GYO yatırımcıları şokta!

Sur Tatil Evleri GYO halka arzında SPK onaylı izahname de yayımlandı. Borsa İstanbul’da 14 Aralık’ta gong, Sur Tatil Evleri GYO için çaldı. Ancak uzun zamandır görülmeyen bir açılış yaparak halka arz yatırımcısını korkuttu. Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu...

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Remley Sapanca, Remley Grup tarafından İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükseliyor. Remley Sapanca projesinde ön talep başladı. Peki Remley Sapanca'da villa fiyatları ne kadar? Remley Sapanca ile ilgili detaylar... 

4 kişilik bir ailenin tatil masrafı ne kadar? 2023 tatil masrafları ne kadara mal oluyor!

Yaz mevsiminin gelip çatmasıyla pek çok ailenin yaz tatili planları da başladı. Ancak bu yıl tatil masrafları epey pahalı olduğu için cep yakacağa benziyor. Türkiye'nin tatil denilince ilk akla gelen yeri olan Antalya'da ise kısa süreli tatil 20 bin TL'ye mal oluyor.

Ucuz arsa bakanlar dikkat! Kırşehir'de 32 adet taşınmaz satışa çıkarıldı!

Kırşehir Mucur Belediye Başkanlığı Solaklı Mahallesi/ Körpınar Mevkii'nde yer alan 32 adet gayrimenkulün satışını yapacağını ilan etti. 

KİPTAŞ Çınar Evler kuraları çekiliyor! KİPTAŞ Çınarevler kura sonucu açıklandı mı? Çınar Evler kura sonucu 6 Temmuz 2022

KİPTAŞ Çınar Evler kuraları bugün çekiliyor. Peki KİPTAŞ Çınarevler kura sonucu açıklandı mı? İşte Çınar Evler kura sonucu 6 Temmuz 2022...

Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! Bayram öncesi şok etti! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı öncesi şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Tatil döneminin başlaması ve Kurban Bayramı'nın her gün daha da yaklaşması ile otobüs bileti fiyatları rekor kırdı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tarih Kırkpınar güreşlerinde dağıtılacak para ödüllerinin miktarı belli oldu

Edirne Belediyesi tarafından 1-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde dereceye girecek ilk 64 pehlivana verilecek ödüller belli oldu. 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 1 Temmuz Cuma günü minik boy güreşçilerin çayıra çıkmasıyla başlayacak.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler kurası bugün çekiliyor!

KİPTAŞ Çınar Evler için kura çekimi yarın gerçekleşiyor. Kura çekimi bugün saat 10:00'da İstanbul KİPTAŞ Genel Müdürlüğü'nde yapılacak.

KİPTAŞ Çınar Evler'in kurası yarın çekiliyor!

KİPTAŞ Çınar Evler için kura çekimi yarın gerçekleşiyor. Kura çekimi yarın saat 10:00'da İstanbul KİPTAŞ Genel Müdürlüğü'nde yapılacak.

KİPTAŞ Çınar Evler kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?

KİPTAŞ Çınar Evler kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Çınar Evler kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak 2021 sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Çınar Evler kura sonuçları 22 Ocak 2021!

KİPTAŞ Çınar Evler kura sonuçları 22 Ocak 2021 haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Çınar Evler kura sonuçları 22 Ocak 2021 ve proje detayları...

Kırkpınar Termal Tatil Köyü afyonkarahisar Haberi

Kırkpınar Termal Tatil Köyü afyonkarahisar

Afyonkarahisar Gazlıgöl Mevkiinde hayata geçen Kırkpınar Termal Tatil Köyü projesinde 220 adet daire yer alıyor. Projede yer alan devremülkler haricinde 20 adet otel odası da mevcut.


Kırkpınar Termal Tatil Köyü 2 etap halinde inşa edildi. Toplam 4 bloktan oluşan Kırkpınar Termal'de yer alan daireler 1 oda 1 salon şeklinde inşa edildi.


94 metrekare büyüklüğe sahip Kırkpınar Termal Tatil Köyü devremülkleri 13 bin 750 TL'den satışa sunuluyor. Afyon Kırkpınar Termal Devremülkleri'nde taksit imkanı da yer alıyor.


Afyon Kırkpınar Termal Tatil Köyü'nde sosyal alanlar içerisinde kür salonları, spa merkezi, sauna, masaj odaları, köpük odası, yarı olimpik yüzme havuzu, aqua park, fitness center, yüzme havuzları, sinema salonları mevcut.


Afyon Kırkpınar Termal Tatil Köyü adres: Afyon Eskişehir Karayolu 20. Kilometre Gazlıgöl/Afyonkarahisar


Kırkpınar Termal Tatil Köyü İletişim

Tel: 0272 273...