18 / 07 / 2024

kirpi restoran caner dınız

kirpi restoran caner dınız

İstanbul Anadolu Yakası'nda hizmet veren Kirpi Cafe-Restaurant Kahve zinciri açmaya hazırlanıyor...

Usta Pideci restoran sayısını 100’ün üzerine çıkaracak!

Usta Pideci, markası büyüyor. TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, "2020’de restoran sayımızı 100’ün üzerine çıkarmayı düşünüyoruz” diye açıklama yaptı...

TAB Gıda 150 yeni restoran açmayı hedefliyor!

Türkiye hızlı servis restoran zincirlerinin önde gelen markalarından TAB Gıda'nın Genel Müdürü Caner Dikici; firmanın yeni hedeflerini ve franchising koşullarını anlattı.

Frencobaldi Restoranı'nın yüzde 50’sini Büyükuğur kardeşler ve Berk Ekşioğlu aldı!

Frencobaldi ismini taşıyacak olan restoranın yüzde 50’sini ise geçtiğimiz yıl çoğunluk hissesini Doğuş Grubu'na satan İstanbul Doors’un kurucuları Büyükuğur kardeşler ve de Berk Ekşioğlu aldı.

Caner Erkin ve Asena Erkin evlerini Nişantaşı'na taşıdı!

Caner Erkin'in eşi Asena Erkin Nişantşındaydı.City’s alışveriş merkezinde kadın arkadaşıyla alışveriş yapan Asena kıyafeti ile dikkat çekti. Evlerini Nişantaşı’na taşıdıklarını söyleyen Asena Erkin, ‘Artık buralıyız’ dedi.

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Vanesa Nasraoğlu, Özel Ertürk, Pietro Caniglia tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özlem Uyaroğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Alancha Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Alancha Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi, Kemal Demirasal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Beşiktaş, Adnan Saygun Caddesi, Yeşilevler Sitesi, No:5'de kuruldu.

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Birgül Göralcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi, 27 Mayıs Caddesi'nde kuruldu.

Bozdoğan Su Kemeri'ne restoran mı yapılacak?

Şehir Plancıları Odası, Bozdoğan Su Kemeri ' ne seyir terası ve restoran projesine, " Daha sonra başka ticari işletmeler de yapılacaktır " diyerek karşı çıktı...

Caner Erkin, Wesley Sneijder'e komşu oluyor!

Caner-Asena Erkin çifti, önümüzdeki günlerde 2.5 milyon dolar değerindeki 2+1 evlerine taşınacak. İkili, dostları ve Armani Residence sakinleri olan Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau, Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftine de komşu olacak.

Caner Erkin, Maçka Armani Residence'dan 2.5 milyon dolara ev aldı!

Fenerbahçe Kulübü ile sözleşmesini yenileyen Caner Erkin; yeni sezondan itibaren yıllık 2.5 milyon Euro (yaklaşık 7.3 milyon lira) alacak. Ücretini garantileyen milli futbolcu ilk iş olarak evini değiştirdi ve Maçka Armani Residence‘da ev aldı.

Ali Kirpi Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Akçansa Çimento sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Kirpi Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Caner Erkin eşi Asena Erkin'e Çeşme'den 1 milyon TL'ye villa aldı!

Son zamanlarda tranfer haberleriyle gündeme gelen Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena'ya yıldönümü hediyesi olarak villa satın aldığı iddia edildi. Erkin'in ev için 1 milyon TL harcadığı öğrenildi.

kirpi restoran caner dınız Haberi

kirpi restoran caner dınız

İstanbul Anadolu Yakası'nda hizmet veren Kirpi'nin kurucusu Caner Dınız hem Kirpi'nin yeni şubeleri için hem de kuracağı kahve zinciri için yer baktıklarını...