29 / 04 / 2024

kırşehir arsa fiyatları

kırşehir arsa fiyatları

Hükümetin kurulmasındaki belirsizlik, Merkez Bankası'nın faizleri yükseltme ihtimalinin artması ve dövizdeki yükseliş nedeniyle, Kırşehir' deki emlak piyasasında yaprak kımıldamıyor.

Ucuz arsa bakanlar dikkat! Kırşehir'de 32 adet taşınmaz satışa çıkarıldı!

Kırşehir Mucur Belediye Başkanlığı Solaklı Mahallesi/ Körpınar Mevkii'nde yer alan 32 adet gayrimenkulün satışını yapacağını ilan etti. 

Kırşehir'de uygun fiyatlı arsa fırsatı! Hemen bakın!

Kırşehir Kaman Belediyesi 13 adet arsayı açık teklif usulüyle satışa çıkaracağını ilan etti. İhale 25 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:10'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Kındam 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kırşehir Kındam 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kırşehir Kındam 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Kırşehir Kındam 2019 fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Kırşehir Kındam 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

10 soruda TOKİ Kırşehir 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Kırşehir 50 bin konut kampanyası kapsamında kaç konut inşa edilecek?  TOKİ Kırşehir 50 bin konut nerede? TOKİ Kırşehir 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Kırşehir 50 bin konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Kırşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Kırşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Kırşehir'de özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan arsayı ve arsa üzerinde bulunan yapıları özelleştirecek. İhale 14 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

Kırşehir Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ve inşaat karşılığı arsa ihalesi!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir'in Merkez ilçesinde 8 milyon 700 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptıracak ve 17 milyon 575 bin TL'ye inşaat karşılığı arsa ihale edecek.

Kırşehir Merkez'de 4.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Merkez İlçesi'ndeki arsa ve kireç fabrikasını ihale ile satıyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek....

Kırşehir Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü arsa karşılığı okul inşaatı yaptırıyor. İhale 27 Mart'ta yapılacak...

Kırşehir Kaman'a 150 kişilik huzurevi yapılacak!

Kırşehir Kaman’a 150 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Kaman Belediyesi tarafından 25 yıllığına 20 dönüm arsa tahsis protokolü imza töreni yapıldı.

Kırşehir Ahi Konağı için imzalar atıldı!

2016-2017 yatırım programı kapsamında Kaman Belediyesi ile Kırşehir İl Özel İdaresi arasında Kaman Ahi Konağı Kültür Evi arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı!

67 adet konutun standart kategoride satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor. Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı.

TOKİ Alt Gelir Kırşehir Kaman başvuru tarihleri!

Konut fiyatlarının 82 bin 867 TL'den başladığı projede 29 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Alt Gelir Kırşehir Kaman başvuru tarihleri...

kırşehir arsa fiyatları Haberi

kırşehir arsa fiyatları

Hükümetin kurulmasındaki belirsizlik, Merkez Bankası'nın faizleri yükseltme ihtimalinin artması ve dövizdeki yükseliş nedeniyle, Kırşehir' deki emlak piyasasında yaprak kımıldamıyor. 


7 Haziran seçimleri sonrasındaki belirsizlik sonucu konut faizlerindeki yükselmenin de konut ve arsa satışını durdurduğunu belirten Kırşehir'deki Asker Emlak Bürosu Sahibi Necmi Doğanyiğit, son günlerdeki emlak sektöründeki durumu ile ilgili şu bilgileri verdi: "Vatandaşın büyük kısmı ilk defa ev sahibi olmak için birikimlerini yastk altından çıkarmak istiyor. Ancak, hükümetin henüz kurulmaması ile birlikte piyasadaki belirsizlik, konut ve arsa fiyatlarını olumsuz etkiliyor. Konut ve arsa fiyatları, alıcı olmamasına rağmen yükseliş gösteriyor. Kırşehir'de gayrimenkul sektöründe işler durma noktasına geldi. Konut satışı binde bir olurken, sürekli yükselen arsa fiyatları nedeniyle hiç satış olmamaktadır. 

Böyle giderse, birkaç yıl sonra Kırşehir 'de satılacak konut zor bulunur. İnşaat...