03 / 05 / 2024

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi

Kırşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan, Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı hızla devam ediyor. 3 etaptan oluşan projenin ilk etabındaki 768 konut tamamlandı...

Kırşehir Mucur'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Yenice Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam Mahallesi projesinde yer alan 49 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesi'nin akıbeti TBMM'de!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Kırşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Kırşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

TOKİ Kayabaşı Kırşehir başvuru tarihleri 2018!

TOKİ Kayabaşı Kırşehir başvuru tarihleri 2018 belli oldu. İşte TOKİ Kayabaşı Kırşehir başvuru tarihleri 2018...

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm sürüyor!

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşümde inşaatı devam eden üçüncü etap 11 ayda tamamlanacak. 

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi başvurusu bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 292 konutluk Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi Alt Gelir Grubu projesindeki 1 daire için başvurular bugün alınmaya başlanacak.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3.Etap'ta kazı çalışması başladı!

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ 3. Etap'ta temel kazı işlemi start aldı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, projeyle ilgili bilgi verdi.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuru günleri!

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuru günleri 26 Eylül'de başlayacak. Proje 29 adet daire alt gelire özel satışta.

TOKİ Kırşehir Kaman başvuru dönemi!

TOKİ Kırşehir Kaman başvuru dönemi 26 Eylül'de başlayacak. Projede 67 adet konut satışta.

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi

Kırşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan, Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı hızla devam ediyor. 


Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 3 etaptan oluşan projenin ilk etabındaki 768 konut tamamlanmış ve hak sahiplerine 2013 yılı içerisinde teslim edildiğini söyledi. İnşaatı hızla devam eden 2. etap konutlarla birlikte 750 kişilik camii ile 24 derslikli okulun inşaatına da devam ettiğini belirten Başkan Bahçeci, şunları kaydetti: "Yaşadığımız ili çok iyi tanıyoruz. Deprem kuşağının ne olduğunu ve önlem alınmazsa başımıza neler gelebileceğini maalesef çok acı tecrübelerle görmüş olduk. Bu yüzden depreme dayanıklı, modem binalar inşa ederek şehirler kurmamız gerektiğini hiçbir zaman unutmadık. Kentsel Dönüşüm Projemiz; sağlamlığı ve yapısal özellikleri dışında mevcut şehrin yapısını ve burada yaşayan insanların fiziksel, sosyal ve ekonomik geleceğini mutlaka...