04 / 05 / 2024

kırşehir boztepe

kırşehir boztepe

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 122 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

Kırşehir TOKİ 122 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Kırşehir'e 122 konut!

Kırşehir İli, Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi 122 Adet Tarımköy Konutu, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 tarımköy konut ihalesi 21 Ağustos'ta!

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 adet tarımköy konutu, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe inşaat ihalesi 21 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'na yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Boztepe Belediyesi tarafından Kırşehir Boztepe Konutları'na vatndaşlar yoğun ilgi gösterdi. 112 kişinin başvuru yapması bekleniyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda kayıtlar 31 Ocak'ta son!

Kırşehir Belediye Başkanı Ramazan Aydın, TOKİ evleri için kayıtların devam ettiğini belirtti. Boztepe Belediyesi tarafından kayıtla ilgili açıklama yapıldı.

TOKİ'den Kırşehir Boztepe'ye 120 konut!

Kırşehir'e 14 kilometre mesafede bulunan Boztepe İlçesi'ne Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 120 adet Tarımköy Konutu (müstakil ev) yapılacağı açıklandı.

Kırşehir Kervansaray Mahallesi yol ve kaldırım çalışmaları ne durumda?

Kırşehir Belediyesi Kervansaray Mahallesi’nde Boztepe yolu ile Aşıkpaşa ilkokul arasındaki alanı kapsayan bölgede yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Kırşehir Boztepe'deki altyapı çalışmaları hızlandı!

Kırşehir'in Boztepe ilçesinde altyapı çalışmaları hız kazandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın , ilçe merkezinin en işlek caddeleri ve bağlı sokaklara kilitli parke taşı döşediklerini belirtti.

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

kırşehir boztepe Haberi

kırşehir boztepe

Kırşehir'in Boztepe İlçesi'ne Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından müstakil konutlar yapılacak. Boztepe İlçesi'nden müstakil konut sahibi olmak isteyenler 23 Aralık'ta başlayan başvurular bugün başvurular sona eriyor. 


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Boztepe Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Boztepe TOKİ'nı kaçırmak istemeyenler bugün başvuruların son günü. 


TOKİ'ye başvuran veya başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar için bilgi veren Boztepe Belediyesi, şunları bildirdi:


"Başkanlığımız tarafından yapılan açıklamada, ödeme seçenekleri, şartları ve fiyatları şöyle: 

Tarımköy (Müstakil) 2+1, 91 metrekare konutun TOKİ tarafından belirlenen bugünkü toplam tahmini fiyatı 137 bin TL'dir. Başvuru bedeli 2 bin TL. Boztepe Ziraat Bankası'na yatırılacaktır. 


Ödeme seçenekleri yüzde 12 peşinat 14 bin 400 TL (İnşatın kaba kısmı tamamlandıktan sonra ödenecek), vade 180 ay, aylık taksit 670 TL'dir. (Ev teslim alındıktan sonra ödenmeye başlanacaktır) 


2.ödeme...