06 / 05 / 2024

Kırşehir eski kamu binaları

Kırşehir eski kamu binaları

Kırşehir'de 2008 yılındaki birleşmeyle birlikte Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet veren binalar yıkıldı. Yerine yeni projeler geliyor.

Kırşehir'de yapılan kamu yatırımları TBMM'de!

Kırşehir iline yapılan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir SGK'nın binası yıkılacak!

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) il binasının yıkılacak. SGK, yeni bina yapılana kadar Kırşehir Müftülüğü'nün eski hizmet binasında hizmet verecek.

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi yıkıldı!

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

Kırşehir'de kentsel dönüşüm adalarının sınırlarında değişiklik!

Kırşehir Belediye Meclisinin 2017 yılı Şubat dönemi toplantısı yapıldı. Toplantıda banka evleri ve eski sanayi sitesi kentsel dönüşüm alanlarının sınırlarında değişiklik yapılması görüşülerek karara bağlandı.

Kırşehir'deki eski kamu binaları yıkıldı!

Kırşehir'de 2008 yılındaki birleşmeyle birlikte Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet veren binalar yıkıldı. Yerine yeni projeler geliyor.

Kırşehir Nasuhdede'deki eski SSK hastanesi yıkılıyor!

Kırşehir Nasuhdede Mahallesi'nde bulunan eski SSK hastanesinin yıkımına başlandı. Eski SSK hastanesinin yerine Endüstri Mesleki ve Teknik Lise'nin yapılması düşünülüyor.

Kırşehir’de konut satışları arttı!

2015 yılının 11 ayındaki rakamlara göre 2016 yılında konut satışları arttı, Kırşehir’de 233 konutun ilk satışı yapıldı… Kırşehir’de konut üreten firmalar satışların düştüğü için büyük sıkıntı içinde olduklarını bildirirken, satılan konutların çoğunun eski olduğuna dikkati çektiler.

Kırşehir eski sanayi alanı projesi belirlendi!

Eski sanayi olarak bilinen alan için çizilen proje belirlendi. Proje tanıtım toplantısına katılan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir’in manevi özellikleri yanı sıra çizilen projelerin içerisinin doldurulması ile hayat bulduğunu söyledi.

Kırşehir'e yeni iş merkezi geliyor!

Kırşehir'de Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yıkımı gerçekleştirilen eski Bağ­Kur binasının yerine yapılacak modern iş merkezinin temeli Ramazan Bayramı sonrası atılacak…

Kırşehir TOKİ projesi için Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi!

Kırşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Banka Evleri ile eski Sanayi bölgesinin yeniden inşası için TOKİ ile yapılacak anlaşma ve protokoller için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi.

Kırşehir Bağlarbaşı kentsel dönüşüm ile değişecek!

Bağbaşı’nda start alan ve vatandaşların büyük oranda memnuniyeti ile sonuçlanan Kentsel Dönüşüm Projesi, Eski Sanayi Sitesi mevkii ve Banka Evleri’nde gerçekleştirilecek modern yaşam alanlarının inşasıyla Kırşehir’de değişimi devam ettirecek…

Kırşehir Bağ-Kur binası Şoförler Odası'na devredildi!

24 Haziran 2014 tarihinde yapılan ihale ile Kırşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanlığının aldığı eski Bağ-Kur binası, Şoförler ve Otomobilciler Odası'na devredildi...

Kırşehir'de tarım müzesi kuruldu!

Kırşehir'de yüzyıl öncesine ait eski tarım aletleri ve eşyaları biriktiren meraklı üretici, köydeki çiftliğinde Anadolu'da kullanılan eşyaların yer aldığı müze oluşturdu.

Kırşehir eski kamu binaları Haberi

Kırşehir eski kamu binaları

Kırşehir'de 2011 yılı Mart ayında Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tam teşekküllü olarak hizmete girmesiyle birlikte yaklaşık 6 yıldır atıl durumda bulunan SGK’nın tek çatı altında birleşmesinden önce SSK Hastanesi olarak hizmet veren, 2008 yılındaki birleşmeyle birlikte Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet veren binanın yıkımı gerçekleşti.


Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği’nde Eski Doğum ve Çocuk Bakımevi (Eski SSK Hastanesi) binasının

yıkım ihalesi 2016 yılı Kasım ayında yapılmıştı. Şehrimizi sağlık merkezi haline getirecek yatırımlar için Kırşehir Milletvekilleri Ankara’da önemli girişimlerde bulunurken, yeni yatırımlar yapılması noktasında da atıl durumda olan kamu binalarının yıkımı da gerçekleştiriliyor.


Şehrimiz Nasuhdede Mahallesi’nde bulunan eski SSK/Doğum ve Çocuk Hastanesi binasının yıkımı 18

Ocak Çarşamba günü gerçekleştirildi. 300 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte atıl durumda bulunan...