04 / 05 / 2024

kırşehir imar planı

kırşehir imar planı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Kırşehir'de imar uygulaması nedeniyle arsalarda kayma oldu!

Şehrimizde Belediye’nin imar uygulaması sonucunda arsa kayması yaşanırken, zemin açısından değil, hukuki açıdan oluşan sıkıntı nedeniyle davalar açılıyor…

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Kırşehir'deki tarım arazilerinde toplulaştırma planı TBMM'de!

Kırşehir ili Kaman ilçesi Hamit köyünde bulunan tarım arazilerinde toplulaştırma yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Kırşehir'de imar barışına 10 bin 880 kişi başvurdu!

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İmar Barışı için il genelinde yaklaşık 10 bin 880 başvuru yapıldığını açıkladı. Akın, çalışmalar hakkında bilgi aldı...  

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Kırşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kırşehir Belediye Meclisi Ekim ayı genel toplantısında imar da dahil olmak üzere 9 gündem maddesi görüşüldü..

Kırşehir Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Kırşehir Belediye Meclisi'nin 2017 yılı Temmuz Dönemi Toplantısı, 10 gündem maddesi ile gerçekleşecek. Toplantı, Belediye Başkan Vekili Veli Şahin başkanlığında düzenlenecek.

Kırşehir Özbağ'ın çehresi değişiyor!

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 4 bin nüfuslu Özbağ Kasabası'nın çehresini değiştiriyor. Kasabada yeni konut alanlarının oluşması için imar çalışmaları devam ediyor.

Ordu Bolaman ve Yalıköy'ün imar planı yenilenecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ilinin turizmde geleceğine yönelik katkı sağlamak üzere, tarihi ve doğal güzellikleri barındıran Fatsa ilçesinin Bolaman ve Yalıköy Mahallelerinde imar planı çalışması başlattı.

Kırşehir'de Örnek İmar Uygulamaları toplantısı yapıldı!

Kırşehir'in de dahil olduğu KOP Bölgesi'nde Eylem Planı kapsamında yer alan "GAP ve KOP İlleri Örnek İmar Uygulamaları" projesinin toplantısı yapıldı.

Kırşehir yeniden inşa ediliyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ''Ben Belediye Başkanı olduğumda şehirde inşa ve imar söz konusu değildi. Her alanda şehri imar edebilmek için yoğun çalışmalar içerisindeyiz. Yaptığımız projelerle şehrimizi yeniden inşa ediyoruz''dedi

TOKİ Alt Gelir Grubu Kırşehir Kaman başvuru!

TOKİ Alt Gelir Grubu Kırşehir Kaman başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Ödeme planına göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede topladma 63 adet daire bulunuyor.

Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu kura çekilişi!

Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede fiyatlar 82 bin 867 TL'den başlıyor. Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu kura çekilişi 3 Ağustos Çarşamba günü yapılacak.

kırşehir imar planı Haberi

kırşehir imar planı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 10 yılda Kırşehir’e yapılan hizmetleri anlattı. Bahçeci, birçok projenin yapılan istişareler sonucunda kazandırıldığını belirtti.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, halkın kendisine gösterdiği güvenle şehri birlikte imar ettiklerini söyleyen Bahçeci, “Bir çok hayali gerçekleştirerek ötelenen hizmetleri tamamlamak adına elimizi taşın altına koyduk. Kırşehir’de modern ve şehirleşmenin başarılı örneğini yaptığımız istişareler sonucunda hep birlikte ortaya koyduk" ifadelerini kullandı.

Kırşehir'in Anadolu bölgesinin parlayan şehirlerinden biri olduğunu söyleyen Yaşar Bahçeci, “Gece gündüz demeden çalışan ve Kırşehir’de fark oluşturan projelere imza attık. Klasik belediyecilik anlayışının ötesinde vatandaşlarımıza en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için durmadan çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bize olan güveni ve desteği sayesinde Kırşehir’in gelişmesini ve kalkınmasını sağladık. Ulaşımdan eğitime, altyapıdan yeşil alanlara, kültürden sosyal projelere kadar farklı alanlarda hizmetler...