29 / 04 / 2024

Kırşehir imar

Kırşehir imar

Kırşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kırşehir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, riskli yapı çalışmalarının aralıksız şekilde devam ettiğini bildirdi. Konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Kırşehir'de imar barışına 10 bin 880 kişi başvurdu!

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İmar Barışı için il genelinde yaklaşık 10 bin 880 başvuru yapıldığını açıkladı. Akın, çalışmalar hakkında bilgi aldı...  

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Kırşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kırşehir Belediye Meclisi Ekim ayı genel toplantısında imar da dahil olmak üzere 9 gündem maddesi görüşüldü..

Kırşehir Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Kırşehir Belediye Meclisi'nin 2017 yılı Temmuz Dönemi Toplantısı, 10 gündem maddesi ile gerçekleşecek. Toplantı, Belediye Başkan Vekili Veli Şahin başkanlığında düzenlenecek.

Kırşehir Özbağ'ın çehresi değişiyor!

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 4 bin nüfuslu Özbağ Kasabası'nın çehresini değiştiriyor. Kasabada yeni konut alanlarının oluşması için imar çalışmaları devam ediyor.

Kırşehir'de Örnek İmar Uygulamaları toplantısı yapıldı!

Kırşehir'in de dahil olduğu KOP Bölgesi'nde Eylem Planı kapsamında yer alan "GAP ve KOP İlleri Örnek İmar Uygulamaları" projesinin toplantısı yapıldı.

Kırşehir yeniden inşa ediliyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ''Ben Belediye Başkanı olduğumda şehirde inşa ve imar söz konusu değildi. Her alanda şehri imar edebilmek için yoğun çalışmalar içerisindeyiz. Yaptığımız projelerle şehrimizi yeniden inşa ediyoruz''dedi

Kırşehir Kaman'daki imar sorunları çözüldü!

Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Kırşehir Kaman'daki yatırımları anlatarak imar ve kentsel dönüşüm çalışmalarına değindi. Erhan Talu, bölgedeki imar sorunlarının çözüme kavuştuğunu belirtti.

Kırşehir Belediyesi Haftalık Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kırşehir Belediyesi Encümeni haftalık olağan toplantısını yaptı. Belediye birimlerine yürütülen işlemler ile birimlerin taleplerinin görüşüldüğü Belediye Encümeni, dün bir araya geldi. toplantıda dört gündem maddesi görüşüldü.

Kırşehir Karakurt'ta imar planı hazırlanıyor!

Kırşehir'de Karakurt Termal Turizm Merkezi’nin turizme açılması ve yatırımcıların teşvik edilmesini sağlamak amacıyla imar planlaması yapılırken, planlamanın tamamlanmasıyla bölgenin turizm potansiyeli açısından değerlendirileceği bildirildi.

Kırşehir Karakurt'a imar planı!

Kırşehir’de Karakurt Termal Turizm Merkezi’nin turizme açılması ve yatırımcıların teşvik edilmesini sağlamak amacıyla imar planlaması yapılıyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Ödeme koşulları kapsamında 120 ay vade imkanı sunan TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Kırşehir imar Haberi

Kırşehir imar

Kırşehir Çevre ve Şehircilik II Müdürlüğü, riskli yapı çalışmalarının aralıksız şekilde devam ettiğini bildirdi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Müdürlüğümüz tarafından kentsel dönüşüm kapsamında yapı incelemesi maliklerin tapu ve kimlik fotokopisiyle Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne müracaatı ile yapılmaktadır. Riskli yapı tespiti döner sermaye ücretinin ödenmesi sonucunda inceleme işlemleri başlamaktadır. Yığma yapılar için riskli yapı tespiti ücreti kritik kat alanı 400 metre kareye kadar olan yapılarda 400 lira kerpiç, ahşap ve benzeri yapılarda 250 liradır. 159 bina kentsel dönüşüm kapsamında Kırşehir'de incelenirken Yapılan çalışmalarda 346 adet konut, 35 adet işyeri ve toplam 381 adet bağımsız riskli yapı olarak tespit edilmiştir" ifadesinde bulunuldu. 


Haber...