25 / 07 / 2024

Kırşehir Kayabaşı Mahallesi TOKİ Konutları nerede

Kırşehir Kayabaşı Mahallesi TOKİ Konutları nerede

Mülkiyeti Kırşehir Belediyesi' ne ait Merkez Kayabaşı Mahallesi Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanındaki çeşitli tiplerdeki 45 adet konut 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre satışı yapılacak...

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi bugün!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir 253 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir 496 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 2. Etap 496 Konut ile 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırşehir Kındam 258 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kırşehir Kındam'a konut ve ticaret merkezi!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir 258 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları 07.05.2019!

TOKİ tarafından Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi'nde 50 bin sosyal konut kampanyası kapsamında satışa çıkarılan 250 daireye 283 başvuru geldi. İşte TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları 07.05.2019...

TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları listesi!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyası kapsamında Kırşehir Merkez Mahallesi Kındam'da inşa edilen 250 konut sahiplerini buldu. İşte TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları listesi...

Kırşehir Çiçekdağı'nda 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü!

Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi Belediye İrtibat bürosunda gerçekleşen toplantıda, 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesinde yer alan 338 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesinde yer alan 338 adet konut için başvurular başladı.

Kırşehir Kayabaşı Mahallesi TOKİ Konutları nerede Haberi

Kırşehir Kayabaşı Mahallesi TOKİ Konutları nerede


Mülkiyeti Kırşehir Belediyesine ait Merkez Kayabaşı Mahallesi Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanındaki çeşitli tiplerdeki 45 adet konut 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre satışı yapılacak.


28-29 Mayıs 2014 tarihlerinde yapılacak satışlarla konutlar sahiplerini bulacak.


2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi gereğince açık teklif usulü ile peşin satılacak konutların satışı ile ilgili Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Belediye web sitemizde yer alan tablodaki sıralama esas alınarak başlatılacak ihale Belediyemizin Kuşdilli Mahallesi Terme Caddesi Ek Hizmet Binasının 4. katında bulunan Meclis toplantı salonunda toplanacak Belediye Encümeni (İhale Komisyonu) huzurunda yapılacak.


Gerekli bütün şartlar ve evraklar Belediyemizin web sitesinde mevcuttur. Ayrıca vatandaşlarımız İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz Emlak Kamulaştırma Şefliğinden de detaylı bilgi alabilir. Depreme dayanaklı, son sistemle yapılan konutlarımıza vatandaşlarımız cazip fiyatla sahip olacak”...