04 / 05 / 2024

kırşehir öğrenci yurdu

kırşehir öğrenci yurdu

Kırşehir'de 2 bin 664 yataklı yeni yurt binası yapılıyor. Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi'nde yapılacak öğrenci yurdunun temeli atıldı..

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne 2 bin 664 yataklı öğrenci yurdu!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencilerinin barınma ihtiyacının karşılanması için inşa edilen 2 bin 664 yataklı öğrenci yurdunun taşınma işlemi başladı.

Kırşehir'de öğrenci yurdunun temeli atıldı!

Kırşehir'de 2 bin 664 yataklı yeni yurt binası yapılıyor. Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi'nde yapılacak öğrenci yurdunun temeli atıldı..

Boytorun Architects, Residorm Kırıkkale Öğrenci Yurdu'nu tasarladı!

Boytorun Architects’in Kırıkkale Üniversitesi Yahşihan Kampüsü içerisinde tasarladığı Residorm Kırıkkale Öğrenci Yurdu, gençler için üniversite yaşamını zahmetsiz ve konforlu hale getirirken yaşayan sosyal mekanlarıyla dikkat çekiyor…

Kırşehir Cumhuriyet İlkokulu yeniden inşa edildi!

Kırşehir’de 1929 yılında eğitim ve öğretime açılan ve tarihi binasında binlerce başarılı öğrenci yetiştiren Cumhuriyet İlkokulu’nun 1985 yılında yıkılarak yenisinin yapıldı.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap eylül ayında teslim edilecek!

TOKİ ve Kırşehir Belediyesi işbirliğiyle planlanan 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi'nin 2. etap hak sahipleri kurayla belirlendi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci "eylül ayında hak sahiplerini evlerine kavuşturacağız" dedi

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi yapıldı!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi gerçekleşti. Beğbaşı'daki 444 konutun kura çekimi Vali Necati Şentürk ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de katıldığı, törenle gerçekleştirildi.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. İşte Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları!

Daire teslimlerinin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşeceği TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 534 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

kırşehir öğrenci yurdu Haberi

kırşehir öğrenci yurdu

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi'nde yapılacak öğrenci yurdunun temeli törenle atıldı. Törene Vali Necati Şentürk de katıldı.


Vali Şentürk törende, yurt binalarının öğrencilerin eğitim hayatlarında barınma ihtiyaçlarını karşılayarak, önemli katkılar sağladığını ifade ederek şu açıklamalarda bulundu:


"Sağlıklı bir eğitim-öğretim hayatını devam ettirmek, öğrencilerimizin rahatça kalmaları için yurt binasına ihtiyaç vardı. Bugün temelini attığımız bu yurt binası özellikle kız öğrencilerimizin konaklama sorununu çözüme kavuşturacaktır. Öğrenci yurdunun da etkisiyle üniversitemiz her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam edecek. İnanıyorum ki eğitim kalitesi ile 10 yıl sonra ülkemizin en gözde üniversitelerinden biri olacaktır. Bugün 2 bin 664 yataklı yurt binasının temelini attık. Yurt binasının eğitim - öğretim yılının 2. döneminde yani 2018 Şubat ayında hizmete açılmasını planlıyoruz. Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olsun."


Ahi Evran...