27 / 04 / 2024

Kırşehir Özel İdare

Kırşehir Özel İdare

Kırşehir Özel İdare arsasını 8 milyon 761 bin liralık teklif veren Ferhat ve Murat Çağlayan kardeşler satın aldı. Çağlayan kardeşler arsa satışı gerçekleştiği takdirde bu arsaya 56 daire, 9 dükkandan oluşan rezidans yapaacak.

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Kırşehir'de 173 gayrimenkul satılıyor! Arsalar, kerpiç ev ve bahçeler de yer alıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir ilinde yer alan 173 adet gayrimenkulü 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle satıyor...

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

Kırşehir Ahi Konağı için imzalar atıldı!

2016-2017 yatırım programı kapsamında Kaman Belediyesi ile Kırşehir İl Özel İdaresi arasında Kaman Ahi Konağı Kültür Evi arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

TOKİ Alt Gelir Kırşehir Kaman başvuru günleri!

Toplam 29 dairenin alt gelire özel satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. İşte TOKİ Alt Gelir Kırşehir Kaman başvuru günleri...

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvurusu başlıyor!

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvurusu Pazartesi günü başlıyor. Projede toplam 29 adet daire alt gelire özel satışta.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuru günleri!

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuru günleri 26 Eylül'de başlayacak. Proje 29 adet daire alt gelire özel satışta.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvuru!

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvuru işlemleri 26 Eylül'de başlayacak. Projede 29 adet daire alt gelir grubuna özel satışta.

Kırşehir Özel BİL İlkokulu açılıyor!

Kırşehir'de eğitimde marka olan BİL İlkokulu da bünyesine katarak eğitim kalitesini artırmaya devam ediyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir kura çekilişi sonucu!

Toplamda 63 adet daire emekliye özel satışa çıkarıldığı projede başvurular konut sayısından az oldu. İşte TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir kura çekilişi sonucu...

TOKİ Kırşehir Kaman altgelir kura çekimi ne zaman?

Konut sayısından az başvuru olduğu projede toplamda 63 adet daire emekliye özel satışta. Peki TOKİ Kırşehir Kaman altgelir kura çekimi ne zaman?

Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir kura sonucu!

TOKİ Kırşehir Kaman projesinde toplamda 63 adet daire alt gelire özel satışta. İşte Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir kura sonucu...

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir kura sonuçları 2016!

TOKİ Kırşehir Evleri'nde toplamda 63 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir kura sonuçları 2016...

Kırşehir Özel İdare Haberi

Kırşehir Özel İdare

KIRŞEHİR İl Özel İdaresi'ne ait olan ve Kırşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda 2 milyon TL'ye alman arsanın ikinci satışı önceki gün gerçekleştirildi ve 8 milyon 761 bin liralık teklif veren Ferhat ve Murat Çağlayan kardeşler satın aldı. 


6 Nisan 2016 Çarşamba günü Belediye Encümen toplantısında arsanın satış ihalesine katılan Vizyon 1, Neşet Yavuz, Erol Dulkadir ve Ömür Güzel tarafından 7 milyar 658 milyon TL + KDV'lik bedelle satılmıştı. Ancak Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci verilen teklifi düşük bularak iptal etmişti. 


Önceki gün yapılan ihalede Ferhat ve Murat Çağlayan kardeşler aynı arsaya 8 milyon 761 bin TL + KDV fiyat verdi. Tapu ve diğer masraflarla birlikte 10 milyon 700 bin lira teklif verdi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci bu satışı onaylarsa arsanın devri çalışmalarına...