29 / 04 / 2024

Kırşehir özelleştirme

Kırşehir özelleştirme

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan arsayı ve arsa üzerinde bulunan yapıları özelleştirecek. İhale 14 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Kırşehir'de özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan arsayı ve arsa üzerinde bulunan yapıları özelleştirecek. İhale 14 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

Kırşehir Şeker Fabrikası'na 330 milyon TL'lik teklif!

Türkşeker'e ait Kırşehir Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi Tutgu Gıda Turizm İnşaat İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. verdi.

Çemaş, Kırşehir Şeker Fabrikası'na talip!

Çemaş Döküm Sanayi, Kırşehir Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesiyle ilgilendiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan duyurdu.

Kırşehir'de cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kırşehir BelediyesiCacabey Meydanı ve çevresi, Lise Caddesi, Ankara Caddesi ve Terme Caddesi'ndeki binalarda cephe iyileştirme çalışması başlattı.

Kırşehir Merkez'de 8 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi'nde yer alan 8 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor..

ÖİB'den Kırşehir Kındam'da 6 özelleştirme ihalesi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Merkez'deki Kındam Mahallesi'nde bulunan arsaları özelleştiriyor. Arsalar 6 ayrı ihaleyle satış yöntemiyle özelleştirilecek. İhaleler 15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları!

Daire teslimlerinin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşeceği TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 534 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Ödeme koşulları kapsamında 120 ay vade imkanı sunan TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 534 TL taksitle!

Toplam 131 konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

Kırşehir özelleştirme Haberi

Kırşehir özelleştirme

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde bulunan gayrimenkulü ve üzerindeki yapıları özelleştirecek. Özelleştirme ihalesi 14 Ağustos 2018 günü düzenlenecek.


Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan:

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) tarafından, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.ye ait, aşağıdaki tabloda yer alan Taşınmaz 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde “Satış” yöntemi ile özelleştirilecektir.

İHALE KONUSU TAŞINMAZ: Kırşehir ili, Merkez ilçesi, Akçağıl Köyü, 500 ada 4 no.lu parseldeki 321.126,65 m2 yüzölçümlü taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar (Taşınmaz)

GEÇİCİ TEMİNAT TUTARI (TL): 500.000

İHALE ŞARTNAMESİ BEDELİ (TL): 1.000

SON TEKLİF VERME TARİHİ: 14/08/2018

1 - İhale, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü...