29 / 04 / 2024

kırşehir projeleri

kırşehir projeleri

Kırşehir'de sosyal hizmetler kapsamında yatırım çalışmalarına devam ediliyor. Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara tarafından inşaat projeleri yerinde incelendi.

Kırşehir'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , Kırşehir genelinde önemli çalışmalara imza atıldığının altını çizerek;“Şehrin dört bir yanında yenileme ve değişim çalışmalarına devam ediyor." dedi

Kırşehir Belediyesi, sorunsuz bir şehir hedefliyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentte yaz ve kış mevsimi ayırt etmeksizin çalışmalara devam ettiklerini kaydederken, tüm ekiplerin her koşulda ve her şartta profesyonel bir şekilde çalışacak bir duruma geldiğine dikkat çekti.

Kırşehir'in çehresi projelerle değişiyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci göreve geldiği günden bu yana her biri örnek oluşturucak projeler oluşturdu.

Kırşehir'de organik ev inşa edildi!

Yaşamımızda giderek artan betonarme yapıların yerine Kırşehir Ökse'de sadece doğal malzeme kullanılarak ev ve atölye inşa ettiler.

Kırşehir'e yeni sanayi sitesi mi kuruluyor?

Kırşehir'de 1990 yılında açılan ve 555 dönüm alanda 710 dükkanın bulunduğu Kılıçözü Sanayi Sitesi esnafın yeni bir sanayi sitesi kurulması yönündeki talepleri görüşüldü.

Kırşehir'e yeni iş merkezi geliyor!

Kırşehir'de Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yıkımı gerçekleştirilen eski Bağ­Kur binasının yerine yapılacak modern iş merkezinin temeli Ramazan Bayramı sonrası atılacak…

Kırşehir’e 200 yataklı üniversite hastanesi geliyor!

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek binasının yeterli olmaması halinde alternatif olarak Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü'nün talebi doğrultusunda 200 yataklı hastane yapımının söz konusu olduğunu belirtildi.

Bu yıl Kırşehir'de yeni projeler gerçekleştirilecek!

Kırşehirliler 1 Kasım seçimlerinde birçok vaatte bulunan Ak Parti Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya’dan projelerini gerçekleştirmelerini bekliyor…

Kırşehir'de birçok vatandaş ev sahibi olacak!

TÜM-Emekder Kırşehir Şube Başkanı Musa Hangül, Tüm-Emekder Genel Merkezinin TOKİ ile anlaşma yaparak işçi, bağ-kur ve dul yetimlerin ev sahibi olabileceklerini söyledi.

Kırşehir'de bin 800 yapı jeotermalle ısınıyor!

JKBB da olan Yaşar Bahçeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, JKBB'nin 1997 yılında belediyelerin jeotermale ilgisini çekerek Türkiye'nin kaynaklarının değerlendirilmesi ve geliştirilmesi amacı ile kurulduğunu söyledi.

Kırşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kırşehir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, riskli yapı çalışmalarının aralıksız şekilde devam ettiğini bildirdi. Konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

Yaşar Bahçeci Kırşehir için hazırladığı 40 projesini tanıttı!

KIRŞEHİR Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir için hazırladığı 40 projesini tanıttı. Bahçeci, kentin çehresini değiştirecek 40 proje ile yeniden Kırşehir halkından referans istedi. Kırşehir artık Türkiye'de örnek gösterilen şehirler arasında yer aldı.

Kırşehir'e içme suyu hattı döşenecek!

Dünya Bankası Finansmanı ile yapılacak olan Kırşehir su temini sisteminin rehabilitasyonu ve Scada kurulumu yapım işi kapsamında İncekaya İnşaat ile Kırşehir Belediyesi arasında sözleşme imzalandı.

Özdemir Çakacak: Kırşehir’de termal potansiyeli ortaya çıkıyor!

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, termal turizminde önemli bir potansiyeli bulunan Kırşehir’de bu potansiyeli harekete geçirmek için tesisleşme yönünde çalışmalar yapıldığını belirterek Makissos Termal & Spa Hoteli'nin bunda çok etkisi olacağını söyledi...

Kırşehir'in sosyal hizmet binaları 4 ayda tamam!

Kırşehir'de sosyal hizmetler kapsamında yatırım çalışmalarına devam ediliyor. Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara tarafından inşaat projeleri yerinde incelendi.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir Anadolu’nun parlayan yıldızı oldu!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Belediye Meclis üyelerine göreve geldiği 2009 yılından 2017 yılına kadar Kırşehir’e hizmet adına yaptığı projeleri anlattı

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Kırşehir'de incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan 24 Mart 2016 tarihinde kentsel dönüşüm projeleri devam eden Kırşehir'i ziyaret etti. TOKİ Başkanı, Bala Belediye Başkanı Arif Kaplan’la da görüştü.

Kırşehir Güzler Piknik ve Evcil Hayvan Parkı’nın temeli atıldı!

Kırşehir’de 650 kişinin aynı anda piknik yapabileceği Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı’nın temel atma töreni yapılacak. Bahçeci, "Kırşehir’i her alanda geliştirecek ve Kırşehir’e yeni sosyal alanlar kazandıracak projeleri yapmaya devam ediyoruz"

Kırşehir'de emlak piyasası durgunlaştı!

Kırşehir’de emlak piyasası bahar aylarının gelmesine rağmen durgun. Emlak piyasasında fiyatların geçen yıla oranla yüksek olması talebi etkilerken, yüksek alım-satım maliyetleri ve getirilen ek vergiler emlak piyasasını durgunlaştırdı.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap eylül ayında teslim edilecek!

TOKİ ve Kırşehir Belediyesi işbirliğiyle planlanan 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi'nin 2. etap hak sahipleri kurayla belirlendi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci "eylül ayında hak sahiplerini evlerine kavuşturacağız" dedi

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi yapıldı!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 2. Etap kura çekimi gerçekleşti. Beğbaşı'daki 444 konutun kura çekimi Vali Necati Şentürk ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de katıldığı, törenle gerçekleştirildi.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. İşte Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları!

Daire teslimlerinin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşeceği TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 534 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

kırşehir projeleri Haberi

kırşehir projeleri

Kırşehir'de sosyal hizmetler kapsamında yatırımlar sürüyor. İnşaat projeleri, Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara  ve İl Müdür Yardımcısı Erhan Bolat tarafından incelendi.


2014 yılı sonunda hizmeti sonlandınlan ve yıkımı gerçekleşen Erkek Yetiştirme Yurdu hizmet binasının yerine 4 blok ve 1 idare binasından oluşan Erkek Sevgi Evleri'nin yüzde 55'i tamamlandı. Proje kapsamında çevre düzenlemesinin ardından binalar proje süresinden önce teslim edilecek.


Yatırım programı kapsamında olan Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürlüğü'nü barındıran hizmet binası inşaatının da yüzde 80'i bitti.


İl Müdürü Ramazan Baykara, ''Yatırımların ilimize kazandırılması, plan ve proje safhalarında Milletvekili Sayın Mikail Arslan'a konuyla yakından ilgilenmesinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.



Kırşehir...