29 / 04 / 2024

kırşehir savcılı toki projesi

kırşehir savcılı toki projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen, Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında 1 adet konut açık satışa sunuluyor.

Kırıkkale Bahşılı TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Bahşılı ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Bahşılı ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Bahşılı sosyal konut projesi... 

TOKİ Kırşehir Kındam başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor. 

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir 2020 başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar 2020 projesinde yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir alt gelir son başvuru tarihi 30 Eylül!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 30 Eylül tarihinde sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan 10 adet konut için başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesi için başvuru dönemi başladı.

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

kırşehir savcılı toki projesi Haberi

kırşehir savcılı toki projesi

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı başvurusu başladı. Projede başvurular 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek. 


Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


Projede satışa sunulan daire  2+1 olarak tasarlandı. TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı'da daire fiyatı 180 bin 238 TL olarak belirlendi. 


Satış duyurusu için