02 / 05 / 2024

Kırşehir ulaşım projeleri

Kırşehir ulaşım projeleri

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi 11 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesini 11 Kasım 2021 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kırşehir İl Özel İdaresi’nden 24 hobi ev için yıkım kararı!

Kırşehir’de İl Özel İdare bölgesinde bulunan 24 hobi ev için İl Özel İdaresi yıkım kararı aldı ve ev sahiplerine kendilerinin yıkımlarını söyledi. Ev sahipleri arazide daha önce herhangi bir tarım veya dikim yapamadıklarını dile getirerek İl Özel İdare’nin bu kararına isyan ettiler.

Kırşehir Belediyesi tarım arazisine yapılan villaları affetmedi!

Kırşehir’de İmar Barışı yasasından yararlanmak  için tarım arazilerine konut yapan kooperatifler, Kırşehir Belediyesi tarafından ceza yazılıp mühürlendi.

Kırşehir'deki tarım arazilerinde toplulaştırma planı TBMM'de!

Kırşehir ili Kaman ilçesi Hamit köyünde bulunan tarım arazilerinde toplulaştırma yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Kırşehir Kındam'a konut ve ticaret merkezi!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir 258 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı belediyeye verilmedi! 

Kırşehir'de yaklaşık 10 milyon TL'ye mal olan Aşıkpaşa Tabiat Parkı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belediyeye devir edilmedi. 

TOKİ Kırşehir Kındam 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kırşehir Kındam 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kırşehir Kındam 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Kırşehir Kındam 2019 fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Kırşehir Kındam 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Kırşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Kırşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Kırşehir'de yaşayan hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi ve cami inşaatı yapılıyor.

Kırşehir ulaşım projeleri Haberi

Kırşehir ulaşım projeleri

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.  ' A'DAN Z'YE HER KONUNUN TAKİBİ YAPILIYOR ' Milletvekili Arslan, yaptığı yazılı açıklamasında, " Ahi Evran Üniversitesi yerleşke alanına, Toplu Konut ve Kentsel Yenileme Bölgesine, termal turizm alanında bulunan otellere hizmet verecek ve Kırşehir’in şehir geçişindeki trafik yoğunluğunu önemli derecede azaltacak Kırşehir Çevre yolunu, Kırşehir Ortaköy Aksaray yolu bağlantı aksıyla Kapadokya (Tuzköy) Havaalanıbağlantısını ve Nevşehir il bağlantısını kısaltacak Tuzköy-Kesikköprü yolunu, Kaman-Hamit köy yolunun il yolu ağına alınmasını, Mucur-Kesikköprü köy yolunun yol ağına alınmasını ve Kırşehir-Delice aksının otoyol veya bölünmüş yol ağına alınmasını, Çelebi-İkizler Köy yolunun yol ağına alınması konuları görüştük....