29 / 04 / 2024

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak kimdir? Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özdemir Çakacak, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Özdemir Çakacak...

Kırşehir’de Neşet Ertaş Hatıra Ormanı oluşturulacak!

25 Eylül 2012 tarihinde hayata gözlerini yuman merhum halk ozanı Neşet Ertaş, adına hatıra ormanı oluşturulacak. Kırşehir’in İnanç köyü kırsalında bulunan hatıra ormanı oluşumu için yarın tören düzenlenecek...

Makissos Termal Hoteli'nin açılışıyla Kırşehir'de termal turizm canlanıyor!

Anadolu'nun en büyük termal oteli Makissos Termal Spa Hoteli'nin açılışıyla birlikte Kırşehir'de Termal turizm potonsiyeli hız kazanıyor. Vali Çakıcak, Kırşehir in lokasyon açısından önemli bir yerde olduğunu vurguladı

Kırşehir'de imar barışına 10 bin 880 kişi başvurdu!

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İmar Barışı için il genelinde yaklaşık 10 bin 880 başvuru yapıldığını açıkladı. Akın, çalışmalar hakkında bilgi aldı...  

Kırşehir OSB'ye cami inşa ediliyor!

Kırşehir OSB'de yapımı planlanan caminin temeli atıldı.Kırşehir Valisi Necati Şentürk, cami yaptırmanın ecdada yakışan en doğal davranışlardan biri olduğunu dedi.

Kırşehir Kaman 75 Yataklı Devlet Hastanesi temeli atıldı!

Kırşehir’in Kaman ilçesinde 75 Yataklı Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni gerçekleşti. Temel atma törenine katılan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, vatandaşları sağlıklı şekilde yaşatmanın devleti de daima yaşatacağını söyledi.

Kırşehir Kaman Devlet Hastanesi'nin temeli törenle atıldı!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde 75 Yataklı Devlet Hastanesi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Temel atma törenine katılan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, vatandaşları sağlıklı şekilde yaşatmanın devleti de daima yaşatacağını söyledi.

Kırşehir Kaman Devlet Hastanesi’nin temeli atıldı!

Temel atma törenine katılan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, vatandaşları sağlıklı şekilde yaşatmanın devleti de daima yaşatacağını söyledi.

Kırşehir Kaman Devlet Hastanesi’nin temeli atıldı!

Kırşehir’in Kaman ilçesinde 75 Yataklı Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni gerçekleşti. Temel atma törenine katılan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, vatandaşları sağlıklı şekilde yaşatmanın devleti de daima yaşatacağını söyledi.

Kırşehir'deki mültecilerin barınma sorunu için komisyon oluşturuldu!

Kırşehir’e gelen mültecilerin barınma sorunlarının çözümü için komisyon oluşturulurken, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, ayrım gözetmeksizin Kırşehir’e gelen mültecilerin sorunlarının çözümü için çalışma yapıldığını söyledi.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 534 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Ödeme koşulları kapsamında 120 ay vade imkanı sunan TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 534 TL taksitle!

Toplam 131 konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak Haberi

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak

Özdemir Çakacak kimdir?

Özdemir Çakacak, 1960 yılında Adapazarı'nda doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden 1984 yılında mezun oldu. 1985 yılında Manisa Kaymakam Adayı olarak Kaymakamlık mesleğine katıldı.


Mustafakemalpaşa ve Savaştepe Kaymakam Vekilliklerinde bulundu. Konya-Taşkent, Erzurum-Pazaryolu ve Yozgat-Akmağdeni İlçelerinde Kaymakamlık yaptı. İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında KİHBİ Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğü, APK Kurul Başkanlığında Daire Başkanlığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı ve Sivil Savunma Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Mesleki inceleme ve araştırmalarda bulunmak üzere 1 yıl süreyle ABD'ye gönderildi. MGK Genel Sekreterliği'nde Kamu Diplomasisi Kursu'na katıldı. Afet Zararlarının Azaltılması konusunda Japonya'da incelemelerde bulundu. NATO Acil Durum Sivil Uzmanı seçildi. Afet Yönetimi ve Kamu İdaresi ile ilgili olarak yurtiçi ve yurtdışında çeşitli eğitim çalışmaları, tatbikat ve seminerlere katıldı.


07.03.2007 tarihli Bakanlar...