04 / 05 / 2024

Kırşehir yeniden imar

Kırşehir yeniden imar

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Kırşehir'de imar barışına 10 bin 880 kişi başvurdu!

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İmar Barışı için il genelinde yaklaşık 10 bin 880 başvuru yapıldığını açıkladı. Akın, çalışmalar hakkında bilgi aldı...  

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Kırşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kırşehir Belediye Meclisi Ekim ayı genel toplantısında imar da dahil olmak üzere 9 gündem maddesi görüşüldü..

Kırşehir Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Kırşehir Belediye Meclisi'nin 2017 yılı Temmuz Dönemi Toplantısı, 10 gündem maddesi ile gerçekleşecek. Toplantı, Belediye Başkan Vekili Veli Şahin başkanlığında düzenlenecek.

Kırşehir Özbağ'ın çehresi değişiyor!

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 4 bin nüfuslu Özbağ Kasabası'nın çehresini değiştiriyor. Kasabada yeni konut alanlarının oluşması için imar çalışmaları devam ediyor.

Kırşehir'de Örnek İmar Uygulamaları toplantısı yapıldı!

Kırşehir'in de dahil olduğu KOP Bölgesi'nde Eylem Planı kapsamında yer alan "GAP ve KOP İlleri Örnek İmar Uygulamaları" projesinin toplantısı yapıldı.

Kırşehir yeniden inşa ediliyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ''Ben Belediye Başkanı olduğumda şehirde inşa ve imar söz konusu değildi. Her alanda şehri imar edebilmek için yoğun çalışmalar içerisindeyiz. Yaptığımız projelerle şehrimizi yeniden inşa ediyoruz''dedi

Kırşehir TOKİ projesi için Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi!

Kırşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Banka Evleri ile eski Sanayi bölgesinin yeniden inşası için TOKİ ile yapılacak anlaşma ve protokoller için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi.

Kırşehir Cumhuriyet İlkokulu yeniden inşa edildi!

Kırşehir’de 1929 yılında eğitim ve öğretime açılan ve tarihi binasında binlerce başarılı öğrenci yetiştiren Cumhuriyet İlkokulu’nun 1985 yılında yıkılarak yenisinin yapıldı.

Kırşehir Kaman'daki imar sorunları çözüldü!

Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Kırşehir Kaman'daki yatırımları anlatarak imar ve kentsel dönüşüm çalışmalarına değindi. Erhan Talu, bölgedeki imar sorunlarının çözüme kavuştuğunu belirtti.

Kırşehir Belediyesi Haftalık Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kırşehir Belediyesi Encümeni haftalık olağan toplantısını yaptı. Belediye birimlerine yürütülen işlemler ile birimlerin taleplerinin görüşüldüğü Belediye Encümeni, dün bir araya geldi. toplantıda dört gündem maddesi görüşüldü.

Kırşehir Karakurt'ta imar planı hazırlanıyor!

Kırşehir'de Karakurt Termal Turizm Merkezi’nin turizme açılması ve yatırımcıların teşvik edilmesini sağlamak amacıyla imar planlaması yapılırken, planlamanın tamamlanmasıyla bölgenin turizm potansiyeli açısından değerlendirileceği bildirildi.

Kırşehir yeniden imar Haberi

Kırşehir yeniden imar

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 10 yılda Kırşehir’e yapılan hizmetleri anlattı. Bahçeci, birçok projenin yapılan istişareler sonucunda kazandırıldığını belirtti.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, halkın kendisine gösterdiği güvenle şehri birlikte imar ettiklerini söyleyen Bahçeci, “Bir çok hayali gerçekleştirerek ötelenen hizmetleri tamamlamak adına elimizi taşın altına koyduk. Kırşehir’de modern ve şehirleşmenin başarılı örneğini yaptığımız istişareler sonucunda hep birlikte ortaya koyduk" ifadelerini kullandı.

Kırşehir'in Anadolu bölgesinin parlayan şehirlerinden biri olduğunu söyleyen Yaşar Bahçeci, “Gece gündüz demeden çalışan ve Kırşehir’de fark oluşturan projelere imza attık. Klasik belediyecilik anlayışının ötesinde vatandaşlarımıza en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için durmadan çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bize olan güveni ve desteği sayesinde Kırşehir’in gelişmesini ve kalkınmasını sağladık. Ulaşımdan eğitime, altyapıdan yeşil alanlara, kültürden sosyal projelere kadar farklı alanlarda hizmetler...