13 / 05 / 2024

kırşehir yol düzenleme çalışmaları

kırşehir yol düzenleme çalışmaları

Kırşehir'de kilit parke, asfalt, asfalt yama ve park çalışmaları yapılıyor. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Şehit Doğan ve Lise caddelerinde asfalt çalışmaları, Kümbetaltı Mezarlığı civarında da sert zemin ve kilit parke çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir 2020 başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar 2020 projesinde yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kındam 258 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kırşehir Kındam'a konut ve ticaret merkezi!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir 258 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu kuruldu!

Sigortacılık ve özel emeklilik sektörlerinin düzenlenmesi ve denetlenmesine dair görevleri yürütecek Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu kuruldu.

TOKİ Kırşehir alt gelir son başvuru tarihi 30 Eylül!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 30 Eylül tarihinde sona eriyor.

Kırşehir Hamidiye Camisi iç dizaynı ile dikkat çekiyor!

Kırşehir'de, Bakara Suresi'ndeki bir ayetten esinlenilerek iç dizaynı yapılan Hamidiye Camisi, bir anda dünyanın en ünlü camilerinden birisi haline geldi.

Kırşehir Akpınar TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesi için başvuru dönemi başladı.

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

kırşehir yol düzenleme çalışmaları Haberi

kırşehir yol düzenleme çalışmaları

Kırşehir'de sert zemin, kilit parke, asfalt, asfalt yama ve park çalışmaları devam ediyor. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada,  Şehit Doğan ve Lise caddelerinde asfalt çalışmaları, Kümbetaltı Mezarlığı civarında da sert zemin ve kilit parke çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Şehrin  modern ve çağdaş bir görünüme kavuşması için çalıştıklarını vurgulayan Bahçeci, şehrin çeşitli bölgelerinde ihtiyaç duyulan tüm çalışmaların büyük bir hızla yapıldığını ifade...