04 / 05 / 2024

Kırşehir\'de satılık tarla

Kırşehir\'de satılık tarla

Milli Emlak Kırşehir´de 578 bin metrekare tarlayı satışa çıkaracak

Kırıkkale'de satılık 114 arsa! 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale'de yer alan 114 arsayı 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Kırşehir'de 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Çayağzı Köyü'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 253 bin 850 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 26 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Kırşehir'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Çayağzı Köyü'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 12 milyon 533 bin 593 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Kırşehir'de öğrenci yurdunun temeli atıldı!

Kırşehir'de 2 bin 664 yataklı yeni yurt binası yapılıyor. Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi'nde yapılacak öğrenci yurdunun temeli atıldı..

Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları minimum 600 bin TL'den başlıyor. Proje altı katlı bloklar halinde İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirildi...

Strada Bahçeşehir Evleri satılık daire fiyatları!

Strada Bahçeşehir Evleri satılık daire fiyatları minimum 310 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin yanı sıra 100'ün üzerinde ticari birime de yer veriliyor...

Meva Şehir Ankara satılık daire!

Toplam 1800 adet daireden meydana gelen Meva Şehir Ankara projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Meva Şehir Ankara satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Kırşehir’de konut satışları düşmüyor!

Ülkede ve Kırşehir’de yaşanan ekonomideki durgunluğa rağmen, bölgede konut satışları düşmüyor. Kriz, Kırşehir'den ev almayı engellemiyor.

Kırşehir'de Ocak'ta 273 konut satıldı!

2016'nın Ocak ayına göre konut satışlarında artışın olduğu Kırşehir'de bir ayda 273 konut satışı gerçekleşti...

Kırşehir\'de satılık tarla Haberi

Kırşehir\'de satılık tarla

T.C. Kırşehir Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir Merkez, Seyrek Köyü´nde bulunan 578 bin metrekare alana sahip tarlayı ihaleye çıkaracak.

Tarlanın tahmini bedeli 600 bin TL, geçici teminatı ise 180 bin TL olarak belirlendi.

İhale 13 Ağustos 2010 saat 13.45´de Milli Emlak Müdürlüğü´nde açık teklif usulü ile yapılacak.
www.milliemlak.gov.tr
www.maliye.gov.tr

İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız...