05 / 05 / 2024

kış turizm raporu

kış turizm raporu

Türkiye'de 10 yıl önce 2,7 milyon ziyaretçi ağırlanırken, 2014 itibarıyla 4,8 milyon kişiyi aştı. TÜRSAB Kış Turizmi Raporu'na göre Türkiye, kış turizmine de ağırlık vermeye başladı.

Karen Havacılık Turizm Emlak Reklamcılık Danışmanlık İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Karen Havacılık Turizm Emlak Reklamcılık Danışmanlık İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Behrang Shiyoukhi tarafından kuruldu. 

Ant 34 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ant 34 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Aysel Pamuk tarafından kuruldu.

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Shaath ve Amr Shaat ortaklığında kuruldu. 

Pol Gayrimenkul Emlak İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pol Gayrimenkul Emlak İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pouya Ranjehdel tarafından kuruldu.

Erikli Mühendislik Ve Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erikli Mühendislik Ve Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Resul Erikli tarafından kuruldu.

Sınavu Grup Emlak Sağlık Turizm İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sınavu Grup Emlak Sağlık Turizm İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 240 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Sınavu tarafından kuruldu.

Gülöz Otomotiv Taşımacılık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülöz Otomotiv Taşımacılık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 800 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Gülöz tarafından kuruldu. 

World One Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World One Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı tarafından kuruldu. 

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Heşe tarafından kuruldu. 

Althuraya İnşaat Emlakçılık Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Althuraya İnşaat Emlakçılık Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Othman tarafından kuruldu. 

Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Artuklu Mümessillik Medikal Matbaacılık Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artuklu Mümessillik Medikal Matbaacılık Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Saim Buğra Akıllı tarafından kuruldu.

kış turizm raporu Haberi

kış turizm raporu

Kış turizminde Avusturya, İsviçre ve Fransa gibi rakipleri olan Türkiye, kıs sezonunun vazgeçilmezi olan kayak tesislerinde de ilerleme kaydediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na kayıtlı kayak merkezlerinin sayısı 28. Buna Turizm Bakanlığı belgeli olmayan ancak, farklı idareler tarafından kayak merkezi olarak belirlenen ya da hedef gösterilen alanlar da eklenince bu sayı 51 'e yükseldi. Turizm Bakanlığı belgeli 28 tesiste 9 bin 549 yatak kapasitesi bulunuyor. Raporda bu rakamın 78 bin 645'e yükselmesinin hedeflendiği belirtiliyor. 


Raporda, 2026 yılında yapılacak Kış Olimpiyatları'na talip olan Türkiye'de yatırım ve tesis anlamında daha gidilecek çok yol olduğu da kaydedildi. Son yıllarda tesis sayısının ve kalitesinin yükselmesi ve artan talebin bu hedefe ulaşmanın, devletin de desteği ile çok zor olmayacağını gösterdiği ifade edildi. Raporda 2015 kış sezonu...