30 / 07 / 2024

Kış Uykusu filmi nerede çekildi

Kış Uykusu filmi nerede çekildi

Uluslararası düzeyde üne kavuşan filmi izleyenlerin görme fırsatı bulduğu Kapadokya' nın sakinleri, dijital olarak piyasaya sunulan filmi izlemek için sinema salonlarındaki teknolojik dönüşümün gerçekleşmesini bekleyecek...

Bitcoin'deki sert düşüşün seyri: Uzun kış uykusu sonrası rekor kıracak

Bitcoin dahil kripto para piyasasının değeri 1,2 trilyon doların altına düştü. Bitcoin'deki düşüş seyrini yorumlayan kripto para uzmanı Lark Davis, "BTC için 4 yıllık döngülerimiz devam ederse 2 yıllık kış döneminin ardından 2024 yılında yeni bir rekor gelebilir." dedi.

Elm Sokağı Kâbusu’ndaki ev satılıyor!

Meşhur korku filmi Elm Sokağı Kâbusu ile ünlenen Los Angeles'taki ev satışa çıkarıldı. Ev için 3,25 milyon dolar isteniyor.

ÇEDBİK Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri 28 Ekim'de!

ÇEDBİK, seminer etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Dernek 28 Ekim'de Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri düzenliyor.

Murat Çevik'ten yine çok konuşulacak reklam filmi!

Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik, Pendik'in Ağaoğlu olarak tanınıyor. 30 yıldır yatırımlarını İstanbul'un Pendik ilçesine yapan Çevik, çektiği reklam filmleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Çevik, Onur Life 180'deki yeni kampanyası için çok ses getirecek bir reklam filmi çekti...

Yeni Havalimanı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın inişini bekliyor!

Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü Yeni Havalimanı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın inişini bekliyor. Öte yandan havalimanının yeni reklam filmi de İGA tarafından yayınlandı..

Bölük filmi için kışla yeniden inşa edildi!

Yönetmen Aytaç Ağırlar'ın çekeceği ve Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş ve Alina Boz’un başrolünü paylaşacağı ‘Bölük’ filmi için beş yıl önce terk edilmiş bir kışla yeniden inşa edildi.

Zingat.com ilk reklam filmi Sana Yalan Söylediler yayınlandı!

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un ilk reklam filmi ‘Sana Yalan Söylediler’ yayına girdi. Zingat.com; Nezih Muhit, Şehir Merkezi ve Taşınmaya Hazır Daire olmak üzere üç farklı konseptle izleyiciyle buluştu. Ev arayanlar artık Zingat.com ile doğru evine kavuşuyor.

Nef 39 Seyrantepe reklam filmi yayında!

Nef 39 Seyrantepe reklam filmi yayında. Toplamda 150 adet daireden meydana gelen projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Kıbrıs Geçitkale'de Reis filmi için plato kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlatan “Reis” filminin çekimleri Kıbrıs’ta yapılacak. Bu nedenle Geçitkale kasabasında küçük bir “Kasımpaşa” oluşturmak için inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

İş Altınhas Kasaba lokasyon filmi yayında!

İş Altınhas Kasaba lokasyon filmi yayında. Konut fiyatlarının 850 bin TL'den başladığı proje Kuzey Marmara otoyolu Anadolu Yakası 2. çıkışa 2.5 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

3. Havalimanı tanıtım filmi yayınlandı!

Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan dünyanın en büyük havalimanın tanıtım filmi yayınlandı.

Mahsun Kırmızıgül Bahçeköy’deki villasını satıyor!

Mahsun Kırmızıgül, sinemadan kazandığını yine sinemaya yatırıyor.Yeni çekeceği filmi için kaynak arayışına giren başarılı yönetmen Bahçeköy Saklı Koru’daki villasını 5.5 milyon dolara (15 milyon TL) satışa çıkardı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

Kış Uykusu filmi nerede çekildi Haberi

Kış Uykusu filmi nerede çekildi

Yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın Cannes Film Festivali'nde "Altın Palmiye" ödülünü kazanan ve çekimlerinin bir kısmının Kapadokya'ya yapıldığı "Kış Uykusu" filmi, dünyaca ünlü turistik bu bölgeyi içine alan Nevşehir'deki sinema salonlarında henüz gösterime giremedi.


Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi "Kış Uykusu", Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye kazanmasının yanı sıra, Fibresci ödülüne de layık görüldü. İlk gösterimi festival kapsamında 16 Mayıs 2014'te yapılan film, yönetmenliğini Yılmaz Güney'in yaptığı "Yol" filminin ardından "Altın Palmiye" kazanan ikinci Türk filmi olarak tarihe geçti.


Yönetmen Ceylan'ın yapım şirketi NBC Film, Türkiye'den Zeynofilm, Almanya'dan Bredok Film Production ve Fransa'dan da Memento Films ortak yapımı olarak, çekimleri kış mevsiminde iki ay boyunca Kapadokya'da, sonrasındaki dört hafta boyunca da İstanbul'daki stüdyoda gerçekleştirilen filmin galası, 12 Haziran'da Kanyon Cinemaximum'da film ekibinin...