19 / 05 / 2024

Kisebükü Adalıyalı otel

Kisebükü Adalıyalı otel

Mavi yolculuğun en önemli duraklarından Kisebükü'ne otel yapılmak isteniyor. Bodrumlular otel yapılmasını istemiyor...

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

545 yıllık tek yalı camisi yenileniyor! Edirne'de tarihi restorasyon başladı!

Edirne'de 545 yıllık tek yalı camisi olan tarihi Kasımpaşa Camiisi definecilerin kazıları sonucunda büyük tahribat görmüştü. Edirne Valisi Yunus Sezer, caminin restorasyon çalışmalarına başlandığını açıkladı. 

Gümüşhane Merkez'de 44.3 milyon TL'ye satılık 5 katlı otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan 5 katlı otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

CCN Holding'ten Altunizadeye yeni otel!

CCN İnşaat İstanbul Altunizade'de, Koç Korusu'nun karşı köşesinde, bir otel inşaatına başladı. Şirketin internet sitesinden otelle ilgili açıklama yapıldı.

Çengelköy'de 40.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 yalı dairesi!

T.C. İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Çengelköy Mahallesi, 842 ada 30 parselde yer alan 2 yalı dairesini 40 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

Kisebükü Adalıyalı otel Haberi

Kisebükü Adalıyalı otel

Mavi yolculuğun önemli duraklarından Bodrum Kisebükü’ndeki Adalıyalı’ya otel yapma girişimi, ilçe halkını ayaklandırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bu yönde imar planı hazırlanması üzerine Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Kent Konseyi bölgede eylem yaptı.


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, alınan kararın başta mavi yolculuk olmak üzere deniz turizmine zarar getireceğini belirterek, “Doğayla barışık yaşamayı bilmek lazım, aksi halde sonuçları çok ağır oluyor. Bodrum’u Bodrum yapan değerlerden biri olan Mavi Yolculuğun başlangıç noktası Kisebükü’dür. Bodrum’dan yolcusunu alıp denize açılan teknelerimizin, yatlarımızın ilk demirlediği yerdir burası. İşte bunun için, özellikle imar konusunda bazı kararlar alınırken başta yerel yönetimlerin, kaptanlarımızın, denizcilerimizin de bilgi ve görüşlerinin değerlendirilmesinden yanayım” dedi.


Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ve Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube...