05 / 05 / 2024

Kishi Ryoichi intihar

Kishi Ryoichi intihar

İZMİT Körfez geçişi asma köprüsünde cumartesi günü ’Catwalk’ olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi bilek ve boğazını keserek intihar etti.

Kırgızistan'da yaşanan konut krizi intihar salgınına neden oldu!

Kırgızistan'ın güneyinde yer alan Andarak köyünde kadınlar arasında intihar vakalarında artış yaşanıyor. Dünyanın önde gelen basın kuruluşlarından Eurasianet bölgede yaşanan konut krizinin intiharları tetikleyen bir sebep olduğunu ortaya çıkardı.

44 kişiye mezar olmuştu! İşte Kahramanmaraş'taki Saitbey Sitesi’nin 'intihar' gibi bilirkişi raporu!

6 Şubat tarihindeki depremlerde Kahramanmaraş'ta yıkılan ve 44 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi'nin bilirkişi raporunda imar suçu ortaya çıktı. İşte o rapordaki detaylar...

Konutta yap-sat bir dönem sona erdi!

Konut ticaretinde yap-sat devri kapandı. Konuya ilişkin bilgi veren Rams Global Üst Yöneticisi (CEO) Devran Bülbül, “Maketten, topraktan daire satmak artık firmanın intiharıdır" dedi. İşte ayrıntılar...

Jeffrey Epstein’ın Little St James adası 125 milyon dolara satılıyor!

Hapishanede intihar eden milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'ın lüks bir ev inşa ettiği Little St James adası, 125 milyon dolar bedelle satışa sunuluyor. 

Kripto paradan zarar eden 2 kardeşin intihar ettiği iddia edildi!

Bursa'da kripto para nedeniyle zarar eden Hasan Karacan ve kardeşi Hüseyin Karacan'ın intihar ettiği iddia edildi.

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Somali’de Türk inşaat şantiyesine saldırı!

Somali’de Türk şirketinin yol inşaatı şantiyesine yapılan intihar saldırısında iki Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kanal İstanbul için tüyler ürperten açıklama: Yapılırsa İstanbul için intihar olur!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Nusret Suna yaptığı açıklamada Kanal İstanbul'un dev metropol için bir yıkım olduğunu söyledi.

İzmit’te inşaatta çalışan işçi intihar etti!

İzmit’te yapımı devam eden KYK yurdu  inşaatında çalışan bir işçi, çalıştığı inşaatta kendini asarak yaşamına son verdi…

Tunceli'de arazi kavgası: 2 yaralı!

Tunceli'nin Hozat ilçesinde dayı Çetin Yıldız ile yeğeni Engin Güneş arasında arazi anlaşmazlığı çıktı. Kavga sonucunda dayı yeğenini ve eniştesini öldürüp intihar etti.

Eski Müsteşar Yardımcısı Bünyamin Karaca intihar etti!

2002 ile 2007 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda müsteşar yardımcısı olarak görev yapan Bünyamin Karaca İzmit’teki evinde intihar etti...

Sakaryalı müteahhit ailesini ve ortağını öldürdü!

Sakarya’da bir müteahhit, borç yüzünden ortağını öldürdü. Olay sonrası evine giden müteahhit, eşi ve kızını da öldürüp intihar etti.

Müteahhit Hasan Ulaş Devrim intihar etti!

Adana'da bir spor kompleksi inşaatının müteahhitliğini yapan ve Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkan Yardımcısı olan Hasan Ulaş Devrim intihar etti.

Kishi Ryoichi intihar Haberi

Kishi Ryoichi intihar

İZMİT Körfez geçişi asma köprüsünde cumartesi günü ’Catwalk’ olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi bilek ve boğazını keserek intihar etti. Cesedi Yalova’nın Altınova İlçesi’ndeki mezarlık girişinde bulunan mühendisin intiharı ile ilgili not bıraktığı belirtildi.


Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Japon mühendisin cesedinin bu sabah okula giden öğrenciler tarafından mezarlık girişinde bulunduğunu söyledi. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ve güvenlik ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Kishi Ryoichi’nin maket bıçağıyla bileklerini kesmeye çalıştığı, ardından boğazını keserek intihar ettiği belirlendi.


Yapılan araştırmada, Japon mühendisin yanında not bulundu. Mühendisin intiharından önce yazdığı notta halatın kopmasından kendisini sorumlu tutarak yaşamına son verdiği belirtildi. Mühendis Kishi Ryoichi’nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Yalova Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Soruşturma sürdürülüyor.


Dünyanın en uzun ikinci köprüsü olarakta...