04 / 05 / 2024

Kişisel gelişim ve networking sohbetleri

Kişisel gelişim ve networking sohbetleri

Kişisel gelişim ve networking sohbetlerine ERA Türkiye damgasını vuracak. ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinde hikayesini ve gayrimenkul danışmalık sektörünü anlatacak olan Can Ekşioğlu, etkinlikte kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaşac

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Temel ve Oktay Temel ortaklığında kuruldu.

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Çeyiz düzenler müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim!

Migros Market haftanın kampanyalı ürünlerini duyurdu. Kampanya kapsamında Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim uygulandı. İşte detaylar...

Rowenta’nın outlet fırsatını kaçırmayın! İşte outlet kişisel bakım ürünleri ve 3 Nisan 2023 fiyat listesi

Rowenta kişisel bakım ürünlerinde outlet fırsatı sunuyor. Rowenta online alışveriş sitesi outlet kategorisinde tıraş makinesi, saç şekillendirici ve saç düzleştirici modelleri avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Rowenta kablosuz saç düzleştirici ne kadar?

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

Kişisel bakımınız için Braun'dan alabileceğiniz müthiş ürünler! İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bakımlı olmak günümüz dünyasında çok önemli. Ancak güzellik merkezine gitmek her zaman mümkün olmuyor. Bu durumda kişisel bakımı evde yapmak çok cazip bir seçenek haline geliyor. İşte Braun'un hayatınızı kolaylaştıracak, güzelliğinize güzellik katacak ürünleri ve fiyatları..

Arzum'dan özel tasarım kişisel bakım aletleri! 7 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Sektöre ilk olarak elektrik süpürgeyle giren Arzum markası, küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde de "yenilikçi, inovatif" olmayı hedefliyor. 

Hep daha iyisini iste! Kişisel bakım ürünlerinde Grundig kalitesi ile tanışın! 19 Eylül 2022 Grundig fiyat listesi

Koç Holding'in, farkındalığı yüksek, zamansız modernliği kabul etmiş ve rafine zevklere hitap eden markası Grundig'de kişisel bakım ürünleri cazip fiyatlarla online mağazada. İşte 19 Eylül 2022 Grundig fiyat listesi

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kozmetikten kişisel bakıma aradığın ne varsa BİM’de! BİM 9 Ağustos fiyat listesi…

BİM marketler 9 Ağustos Salı günü için yeni bir katalog yayınladı. Yeni katalogda yayınlanan ürünler kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini kapsıyor. Parfümden deodoranta yüz bakım maskesinden duj jeline, far paletinden ojeye kadar pek çok ürün çeşitleriyle BİM marketlerde.

BİM’den uygun fiyatlı kişisel bakım ürünleri! 19 Temmuz BİM fiyat listesi…

Bim marketler 19 Temmuz Cuma günü satışa sunacakları ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Bu hafta Bim markete gelen ürünlerde gıda ve kişisel bakım ürünleri dikkat çekiyor. Özellikle kişisel bakım ürünlerinde yok yok… 

Arçelik’ten dev kampanya! İşte kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Arçelik, fırsat ve indirimleri ile kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. 40 inç ve üzeri TV alımına tüm küçük ev aletlerinde geçerli 800 TL indirim uygulanıyor. İşte tüm detaylar ve kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri fiyatları…

Kişisel gelişim ve networking sohbetleri Haberi

Kişisel gelişim ve networking sohbetleri

Kişisel gelişim ve networking sohbetlerine ERA Türkiye damgasını vuracak. ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinde hikayesini ve gayrimenkul danışmalık sektörünü anlatacak olan Can Ekşioğlu, etkinlikte kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaşacak. 


Kişisel gelişim ve networking amaçlı gerçekleşen SHARE sohbetlerinin 6’ncısı 13 Şubat Cumartesi günü Kozyatağı AND binasında gerçekleşiyor. Kontenjanı 100 kişi ile sınırlanan etkinlikte, konuşmacılar kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaşacaklar. 


13 Şubat Cumartesi günü saat 10:00’da başlayıp, 17.00’ye kadar sürecek  olan ve dokuz konuşmacının yer alacağı etkinlikte; ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu da sektörel ve kişisel paylaşımlara yönelik bir konuşma gerçekleştirecek. Gayrimenkul danışmanlığı ve girişimcilik konusunda tecrübelerini anlatacak olan Ekşioğlu, ERA hikayesini de katılımcılara paylaşacak. 


Türkiye'de senelik, yaklaşık 150 milyar dolarlık bir işlem hacmi söz konusunu olduğunu...