22 / 07 / 2024

kışlık saray maliyeti

kışlık saray maliyeti

2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam 448 milyon 688 TL harcama yapılacak. Ek iş çıkmazsa Marmaris’teki yazlık saray 640.5 milyon, Bitlis Ahlat’taki kışlık saray 99 milyon TL'ye mal olacak.

Konut kredisi taksitleri uçtu: 3 milyon liralık konutun maliyeti 9,5 milyon liraya yaklaştı!

Yükselmeye devam eden konut fiyatları, artan faiz oranları ile birleşince konut kredilerinin aylık maliyetlerindeki artış da devam etti ve 3 milyon liralık konutun maliyeti 9,5 milyon liraya yaklaştı...

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

81 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 23 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler, kolay yapılı, kurulumu ve maliyeti ile birçok kişinin ilgisini çekmektedir. Prefabrik ev denilince vatandaşların aklına ilk önce fiyatları gelmektedir. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Depremin ardından şok eden rakam ortaya çıktı! 60 milyar doları aşabilir

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından yaralar sarılmaya bölgeye can suyu olmaya çalışılıyor. SMMMO’nun uzman akademisyenlerden oluşturduğu kurul bültenindeki analize göre 6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük depremin maliyeti 55-60 milyar doları aşabilir. denildi.

Doların seyri ne olacak? İslam Memiş’ten dolara ilişkin hayrete düşürecek yorum! Yatırımcılar neye uğradığını şaşırdı!

Meydana gelen deprem felaketinin ardından yaralar sarılmaya çalışılırken ekonomiye maliyeti de konuşulmaya başlandı. Dünya Bankası’nın depremlerin 34,2 milyar dolarlık fiziksel hasara neden olduğunu açıklamasının ardından gözler altın ve dolara çevrildi.

İcra ve hacizler kaldırılıyor! Devlete maliyeti 56 milyar lira…

Ekim ayında yürülüğe girmesi için hazırlıkları süren çalışma kapsamında, ödeme güçlüğü içindeki dar gelirli kesim ile gençler ve çiftçilerin bazı kamu borçlarının silinmesi, icra ve hacizlerin kaldırılması öngörülüyor.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı!

Muğla Marmaris'te inşası tamamlanan ve "Yazlık Saray" olarak bilinen sarayın yeni fotoğrafları paylaşıldı. 

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Vladimir Putin'den 1,4 milyar dolarlık saray iddialarına yanıt!

, Karadeniz’de kendisi için 1,4 milyar dolara saray yaptırdığına yönelik iddiaları reddederek, “İddia edilen mülklerin hiçbiri ne bana ne de yakın akrabalarıma aittir ve hiçbir zaman da olmamıştır. Tüm bu iddialarla vatandaşlarımızın beyinlerini yıkamaya karar verdiler.” dedi.

Yazlık ve kışlık sarayların maliyetleri ne kadar olacak?

2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam 448 milyon 688 TL harcama yapılacak. Ek iş çıkmazsa Marmaris’teki yazlık saray 640.5 milyon, Bitlis Ahlat’taki kışlık saray 99 milyon TL'ye mal olacak.

Marmaris Okluk'taki yazlık sarayın inşaatı tamamlandı!

Marmaris Gökova Körfezi'nde inşa edilen Okluk Koyu'ndaki yazlık sarayın yapımı tamamlandı. Korkusuz Gazetesi köşe yazarlarından Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında söz konusu sarayı kaleme aldı.

Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı'nın maliyeti ne oldu?

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı ile ilgili, “12 milyon 125 bin lira harcadık. İnşaatla ilgili bütün işlemler TOKİ tarafından yapılacaktır. Projeler bittikten sonra ana ihale yapılacak" demişti.

Mürsel Alban Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için başvuruda bulundu!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Yazlık Saray" olarak isimlendirilen Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için; hiç bir bilgi alınmadığını öne sürerek Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

kışlık saray maliyeti Haberi

kışlık saray maliyeti

Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile üniversitelerin 2021'de yapacağı yatırımlara ödenek izni veren 2021 Yılı Yatırım Programı açıklandı. Sözcü'den Erdoğan Süzer'in haberine göre; programda Cumhurbaşkanlığı bu yıl yazlık-kışlık saraylar ile, Ankara'daki sarayın bakım onarımı ve taşıt alımı için toplam 448 milyon 600 bin TL harcama yapılacağı belirtildi.

Bugüne kadar 620 milyon 500 bin TL harcama yapılan Marmaris Okluk Devlet Konukevi, 20 milyon TL daha ödeme yapılarak hizmete sunulacak. Bitlis'teki Ahlat Köşkü'ne de bu yıl 89 milyon TL ödenek ayrıldı. Ahlat'ın toplam yatırımı ise 99 milyon TL'yi bulacak. Kışlık sarayda 5 bin 631 metrekare sosyal tesis ve 52 bin 949 metrekare peyzaj alanı bulunuyor. 

150 MİLYON DİYE BAŞLADI

2021 Yılı Yatırım Programı'na göre Cumhurbaşkanlığının halen devam projelerine 250 milyon, yeni projelere de 198.6...