05 / 05 / 2024

KİT tcdd yatırım

KİT tcdd yatırım

Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) bu yıl 11 milyar 61 milyon 7 bin liralık yatırım yapacak. KİT, 5 milyar lira ile en fazla yatırımı TCDD'ye yapacak..

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Merkez Bankası araştırmasından çıkan acı gerçek: Şirketler düşük faizli krediyi yatırıma değil, dövize yatırdı!

Merkez Bankası’nın araştırmasına göre, seçim ekonomisi uygulandığı dönemde şirketlere bol keseden dağıtılan düşük faizli krediler, yatırım ve istihdama yansımıyor. Şirketler aldıkları kredileri dövize yatırmayı tercih ediyor.

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Ayça Gökalp kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? İnfo Yatırım’da hangi görevi yürütüyor?

Ayça Gökalp ne zaman ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici pozisyonunda görev aldı? İnfo Yatırım’da hangi alanda çalışıyor? İşte Ayça Gökalp ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Altından 3 kat fazla kazandırdı! Kısa vadeli yatırım aracı oldu!

Son zamanlarda arsa fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Yatırım araçları içerisinde bir senede yüzde 200’ün üzerinde kazançla öne çıkan arsalar, özellikle İstanbul'da yıllık bazda yatırımcısına gram altından 3 kat fazla kazanç sağladı.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Ne altın ne dolar... Yatırım için herkesin ilk tercihi bu oldu! Nisan ayında rekor kırdı!

İnsanlar paralarını enflasyona korumak için yatırım araçlarına yöneldi. Özellikle otomobil bütün yatırım araçlarını geride bırakarak yurttaşların ilk seçeneği oldu. 14 Mayıs öncesi 'fiyatlar artacak' endişesi araç satışlarını artırırken, nisan ayında rekor üstüne rekor kırdı.

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

Gayrimenkul yatırımı yapmanın ucuz yolu

Hatırı sayılır bir birikiminiz yoksa ya da piyangodan ikramiye çıkmadıysa yatırım amacıyla konut ya da arsa satın almanız bir hayli zor. Ancak enflasyonun hızlı yükseldiği bir ekonomide tasarrufunuz erimesin istiyorsanız sektörün getirisinden faydalanmak için küçük bütçelerle yatırım mümkün.

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Nurbetül Kılbaş tarafından kuruldu.

KİT tcdd yatırım Haberi

KİT tcdd yatırım

Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) bu yıl 11 milyar 61 milyon 7 bin liralık yatırım yapacak.

TCDD 5 milyar lira ile en fazla yatırım gerçekleştirecek KİT olurken, bu kurumu 1 milyar 650 milyon lira ile TEİAŞ, 1 milyar 445 milyon lira ile TPAO izliyor. 2015 Yılı Yatırım Programından yaptığı derlemelere göre, geçen yıl 9 milyar 430 milyon 300 bin lira olan yatırım ödeneği, bu yıl 11 milyar 61 milyon 7 bin lira olarak öngörüldü. 


KİT, 5 milyar lira ile en fazla yatırım yapacak TCDD olurken, bu kurumun ardından en fazla yatırımı 1 milyar 650 milyon lira Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) ile 1 milyar 445 milyon lira ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) gerçekleştirecek.


BOTAŞ Genel Müdürlüğü 550 milyon lira, Türkiye Elektrik Üretim...