02 / 05 / 2024

Kıtalararası Avrasya Maratonu

Kıtalararası Avrasya Maratonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Avrasya maratonu Pazar günü koşulacak. Maraton nedeniyle 06.00'dan itibaren yollar trafiğe kapatılacak. Koşuya katılmak isteyenler için ücretsiz İETT seferleri düzenlenecek...

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" etkinliği nedeniyle yarın bazı vapur seferleri iptal edilecek. 

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Rasim Kaya ve Resul Kaya ortaklığında kuruldu.

Avrasya GYO 2021'de ne kadarlık satış yaptı?

Avrasya GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre, şirket 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren cari dönemde 21 milyon 72 bin 133 TL brüt satış gerçekleştirdi. 

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

Avrasya GYO Metrocity'deki gayrimenkulünü aylık 12.7 bin TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Şişli Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci kattaki 187 numaralı bağımsız bölümün mevcut kiracısı olan Metro Portföy Yönetimi A.Ş. ile yapılan kira sözleşmesi 14 Ağustos'tan başlayarak 1 yıl uzatıldı; aylık 12 bin 711 TL + KDV bedelle kiraya verildi. 

Avrasya GYO Metrocity'deki dairesini aylık 25 bin TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Metrocity C blok 5.katta konumlu 316 bağımsız bölüm numaralı daireyi aylık 25.000 TL+ KDV bedelle kiraya verdi.

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Kirazlıkçay okul binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıkçay Mah. 1151 ada 1 Parsel numarasında yer alan okul binasına ait değerleme raporunu yayınladı .

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Avrasya GYO'nun Samsun'daki istasyonu aylık 50 bin TL'ye kiraya verildi!

Avrasya GYO'ya ulaşan resmi teklif aylık 50 bin TL + KDV bedelle şirketin portföyünde yer alan Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mahallesinde yer alan iki adet akaryakıt istasyonunun 1 yıllığına kiraya verilmesine karar verildi.

Avrasya GYO Edirne'de arsa üzerindeki yapıların yıkımı tamamlandı!

Avrasya GYO Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlandı.

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hürkan Uzun ve Mehmet Muaz Uzun tarafından kuruldu.

Kıtalararası Avrasya Maratonu Haberi

Kıtalararası Avrasya Maratonu

Bu yıl 34.'sü düzenlenecek Kıtalararası Avrasya Maratonu'na onbinlerce kişi katılacak. Köprü üzerindeki yoğunluğu engellemek amacıyla kademeli olarak yapılacak halk yürüyüşü, Altunizade Boğaziçi Köprüsü katılımından start alacak. Avrasya Maratonu'nda 42 kilometre ve 15 kilometre maratonu, saat 09.00'da Boğaziçi Köprüsü gişelerinin 300 metre gerisinden başlayacak ve Sultanahmet Meydanı'nda bitecek. 8 kilometrelik kısa koşu ise saat 09.00'da Boğaziçi Köprüsü gişelerinin 600 metre gerisinden başlayacak ve Fındıklı tramvay durağı yanında bitecek. 80 bin kişinin katılacağı halk yürüyüşü de saat 09.30'da Altunizade Boğaziçi Köprüsü katılım noktasından başlayacak.


YENİLİKLER:


1-) Maraton ilk kez bir isim sponsoru eşliğinde koşulacak.


2-) Maraton ilk kez altın maraton kategorisinde koşulacak. Bu kategoride yer alan Avrupa’da 8, Dünya’da ise 17 maraton mevcut.


3-) İlk kez Olimpiyat Şampiyonu bir atlet maratonumuzda yer alacak. 2008 Pekin...