02 / 05 / 2024

kitchen

kitchen

2010 yılında İngiltere'de satın aldığı ünlü şef Tom Aikens'a ait Tom's Kitchen, İstanbul'a getiriliyor...

En yeni Kitchen Aid mutfak aletlerinde en ucuz fiyatlar! İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak aletlerinde fütüristik tasarımlarıyla bilinen Kitchen Aid'den yeni mutfak aletlerinde uygun fiyatlar... 

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

Happy Moon's büyüme atağına kalkacak!

Türkiye'nin önemli yeme-içme gruplarından Happy Moon's, yeni markası Bobs Kitchen'ın verdiği ivmeyle büyüme atağına kalkacak. Grubun beş yıllık planı, Happy Moon's markasıyla 40-45, Manhattan Cafe ile 50, Bobs Kitchen ile 200 şubeye ulaşmak...

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

Silverline Ankastre'nin tasarımları Living Kitchen Fuarı'nda tanıtılacak!

Teknolojisi, üretim alt yapısı ve tasarımlarıyla dünya markaları ile yarışan Silverline Ankastre, inovatif tasarımları ve üstün teknolojik özelliklere sahip ürün gamı ile 16-22 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Living Kitchen Fuarı’nda yer alacak.

Ideal Standard Sürdürülebilir İnovasyon ödülünü aldı!

Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak klozetler için geliştirilen Aquablade teknolojisi ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında sayılan Designer Kitchen & Bathroom 2015’te “Sürdürülebilir İnovasyon” ödülünü aldı.

Ideal Standard’a Aquablade ödülü!

Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak klozetler için geliştirilen Aquablade teknolojisi ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında sayılan Designer Kitchen & Bathroom 2015’te “Sürdürülebilir İnovasyon” ödülünü aldı.

Gordon Ramsay, İngiltere'deki evini yeniden inşa edecek!

‘Hell’s Kitchen’ isimli yarışma programıyla dikkat çeken İngiliz şef Gordon Ramsay, İngiltere Cornwall’daki evini yıktırmaya hazırlanıyor. Küçük geldiği gerekçesiyle baştan inşaa ettirecek olan Ramsay’in bu davranışı büyük yankı uyandırdı.

Plus Kitchen Nişantaşı'nda şube açtı!

Açıldığı günden bu yana sağlıklı beslenmek isteyenlere doğal ve farklı alternatifler sunan Plus Kitchen, 10 Haziran Çarşamba günü birbirinden renkli isimlerin katılımıyla beşinci şubesini Nişantaşı’nda açtı.

Whirlpool, Kitchen Aid ile Türkiye'de mağazalaşacak!

Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticilerinden Whirlpool, Indesit'le Türkiye'ye geri döndü. ABD'li şirketin üst yönetimi, Türkiye'de yeni yatırım yapılacağını duyurdu...

Vestel 1 milyar dolarlık ihracat hedefliyor!

Vestel, Köln’de düzenlenen, 200 firmanın katıldığı Living Kitchen Fuarı’nda 58 farklı beyaz eşya ve ankastre ürünüyle yer aldı. Firma 1 milyar dolarlık ihracat hedefliyor..

Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası: SOHO Kitchen Studio!

Bursa'da inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası olarak faaliyete başlayan SOHO Kitchen Studio için 'Mutfak Sohbetleri Vol.1' etkinliğini düzenledi..

De’Longhi Braun ürünleriyle Murat Bozok’s Kitchen Mutfak Atölyesi'nde!

Elektrikli ev aletleri sektöründe lider grup De’Longhi Bosphorus, yeni bir sponsorluk çalışmasına imza attı. De’Longhi Grup, son olarak bünyesine kattığı Braun markasının ürünleriyle Murat Bozok’s Kitchen Mutfak Atölyesi’ne sponsor oldu...

kitchen Haberi

kitchen
Doğuş Holding hisselerinin yüzde 75'ini İstanbul Doors'a satmıştı. 2010 yılında İngiltere'de satın aldığı ünlü şef Tom Aikens'a ait Tom's Kitchen, İstanbul'a getiriliyor. Tom's Kitchen'in eylül ayında'da Zorlu'da açılacağını belirten İstanbul Doors ortaklarından Levent Büyükuğur, mayıs ayında Kitchenette'yi Londra'ya taşıyacaklarını belirtti. İstanbul Doors'un 20 marka ve 40 restoranı...