02 / 05 / 2024

kıvanç tatlıtuğ çeşmeden arsa mı alacak

kıvanç tatlıtuğ çeşmeden arsa mı alacak

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Çeşme tatilinde görüp beğendiği Dikili-Badem Koyu'ndaki denize sıfır arsayı almak için arsa sahibi ile görüşmelere başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

İzleyicilerin gözünden kaçmadı! Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes kaç TL? 

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes'in EQE modeli dikkat çekti ve araştırılmaya başlandı. İşte Mercedes EQE'nin güncel fiyatı...

3600 ek gösterge resmen değiştirdi! İkramiye ve maaşlarda büyük deprem! Peş peşe rakamlar duyuruldu!

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihinden itibaren resmen yürürlüğe girdi. 3600 ek gösterge resmen değiştirdi! İkramiye ve maaşlarda büyük deprem! Peş peşe rakamlar duyuruldu! 

Emekli maaşı hesaplamalarında büyük deprem! Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığı emeklilerinin 3 aylık zammı peş peşe hesaplandı

Emekli maaşı hesaplamalarında büyük deprem yaşanıyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklilerinin 3 aylık zammı peş peşe hesaplandı... Hemen bu rakamlara bakın...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

İbrahim Tatlıses'e verilen AVM ihalesi iptal edildi!

Burhaniye Belediyesi yaptığı açıklamada, İbrahim Tatlıses'e verilen alışveriş merkezi ihalesini iptal ettiğini duyurdu...

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek evleri ayırdı!

MasterChef yarışması jüri üyesi Danilo Zanna 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanıyor. Zanna, Etiler’de yaşadıkları evden taşınarak, kendine ayrı bir ev tuttu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

kıvanç tatlıtuğ çeşmeden arsa mı alacak Haberi

kıvanç tatlıtuğ çeşmeden arsa mı alacak

Kıvanç Tatlıtuğ, çıktığı Çeşme tatilinde görüp beğendiği arsaya bayıldı. Burayı almak için görüşmelere başlayan Tatlıtuğ, pazarlık yapıyor.


Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in Çeşme tatili sona erdi. Ama İstanbul’a dönse de Tatlıtuğ’un aklı hâlâ orada. Ünlü oyuncu, koyları gezerken gördüğü arsayı satın almak için görüşmelere başladı.

Sevgilisiyle civardaki koyları dolaşmaya çıktığı gün Dikili-Badem Koyu’na da uğrayan ünlü oyuncu, koydaki denize sıfır arsanın konumuna ve doğal güzelliğine hayran kaldı. İddiaya göre arsa sahibi ile Tatlıtuğ arasındaki pazarlık sürüyor.