30 / 04 / 2024

kivi nerede yetişir

kivi nerede yetişir

Karadeniz bölgesinde kivi ekiminin son yıllarda yaygınlaşmaya başlaması, önemli geçim kaynaklarından biri olma yolunda ilerlediğini gösteriyor. Bugünlerde hasadına başlanan kivi, Batı Karadeniz'de üreticinin yüzünü güldürüyor.

Vestel Bulaşık Makinesinde görülmemiş kampanya! Acele eden yetişir

Bulaşık makinesi, evlerde bulunan temel beyaz eşyalardan biridir ve mutfak işlerini kolaylaştıran, zaman ve emek tasarrufu sağlayan bir ev aletidir. Siz de mutfakta yardımcı istiyorsanız Vestel BM 4202 S WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi tam size göre.

Çay tiryakileri zevkten dört köşe oldu! Acele eden yetişir.. Fırsatı kaçırma

Çay ücretlerine gelen ard arda indirimlere büyük bir indirim de o marketten geldi. 500 gr Çay 35 TL'ye düştü. İşte çay indirimi gerçekleştiren o market ve indirimin tüm ayrıntıları.

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Malatya Arena'da sona yaklaşılıyor!

Dış ve iç cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 80'i tamamlandı. Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek: "İnşallah stat ikinci yarıya yetişir" dedi.

Fatih'te Yozgat Öğrenci Yurdu'nun temeli atıldı!

Eski TBMM Başkanı Çiçek: ''İnşallah bu yurttan memleketini, milletini seven insanlar yetişir. Bu yurtlarımızın sayısının Türkiye'de artması lazım'' dedi.

Gençağa Meriç: Akyazı Stadı milat olacak!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Meriç: "Stat yeni sezona yetişir. Teknik olarak yetişmemesi mümkün değil. Kulübü ciddi anlamda rahatlatacak gelirler bekliyoruz" dedi.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona gelindi!

Avni Aker’i kullandıkları için stadın bitmesi adına aceleleri olmadığını dile getiren projeden sorumlu yönetici Erol Ağaoğlu “Bu tempo ile çalışırsak, Akyazı, 2. yarıya yüzde 70 yetişir” dedi.

Ahmet Yaşar: Umarım Antalya EXPO 2016'ya yetişir!

MHP Antalya Milletvekili Adayı Ahmet Yaşar, MHP Genel Başkanı Dvelet Bahçeli ile görüşmesi ve halka verdiği sözü yerine getirmek amacıyla aday olduğunu söyledi.

Beşir Kara: Turizmde gençlerin talebini karşılayacak yatırımlar yapılmalı!

Türkiye'nin dünya çapında büyüyen bir turizm ülkesi olduğunu ifade eden Mika Tur Yönetim Başkanı Beşir Kara, “Bu gelişimi devam ettirecek bir nesil yetişiyor. 90’lı yıllarda doğanlar gezmeyi çok seviyor" dedi

Lütfi Elvan: Demiryolu işletmeciliğini özel sektöre açacağız!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, süratle bu adımı atacaklarının sinyalini vererek, "Bu yıla yetişir mi bilmiyorum ama demiryolu işletmeciliğini özel sektöre açacağız" dedi...

Kadir Topbaş: Projeler bütün hızıyla devam ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 7-29 Haziran 2014'te düzenlenecek İstanbul Shopping Fest ‘in yeni organizasyon yapısı ve hedeflerinin tanıtıldığı basın toplantısında, "Taksim Meydanı Shopping Fest'e de yetişir inşallah" dedi...

Milpark nerede, nasıl gidilir

Milpa Ticari ve Sanayi Ürünler Pazarlama tarafından inşa edilen ve teslimlerin hemen yapıldığı Milpark nerede, nasıl gidilir Projede fiyatlar 128 bin TL'den başlıyor

Canan Residence nerede, nasıl gidilir

Fiyatların 335 bin TL'den başlangıç gösterdiği Canan Yapı imzalı Canan Residence nerede, nasıl gidilir 18, 22 ve 32 katlı 3 blokta 269 konuttan meydana gelen Canan Residence'ta teslimler hemen yapılıyor

kivi nerede yetişir Haberi

kivi nerede yetişir

Ulusal Fındık Konseyi (UFK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Levent Başaran, kivi ekiminin son yıllarda yaygınlaşmaya başlamasının fındık üreticilerinin önemli geçim kaynaklarından biri haline gelmeye başladığını gösterdiğini söyledi.


Başaran, fındığa alternatif yetiştirilen, son yıllarda verimi artan kivinin Batı Karadeniz'de hasadına başlandığını belirterek, üreticilerin yüzünü güldürdüğünü anlattı.


Üreticilerin verimden memnun olduğunu vurgulayan Başaran, " Kivi, ülkemizde son yıllarda oldukça rağbet görmeye, üretim alanları açısından genişlemeye başladı. Kivi ekiminin son yıllarda yaygınlaşmaya başlaması, önemli geçim kaynaklarından biri olma yolunda ilerlediğini göstermektedir. Üreticimiz ve tüketicimiz memnun. Çiftçimizin özellikle bu aylarda para edecek başka ürünü bulunmamaktadır. Bu açıdan bakıldığında da oldukça önemli geçim kaynağıdır" ifadesini kullandı.


Kivi üreticisi Bildan Şen de fındığa alternatif yetiştirdikleri kivinin veriminden memnun olduklarını dile getirerek, "Kilosunu iriliğine göre...