04 / 05 / 2024

kıyı kesim projeleri

kıyı kesim projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda yapılan tanıtımına katıldı. Tanıtımda önemli açıklamalarda bulunan Kurum, "Denetimlerimizde bugün itibarıyla 18 projenin incelemesini yaptık. 12 projede tespit edilen aykırılıklara ilişkin mühürleme işlemini uyguladık. Yine bu p

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışta!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştiren gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’nin 4. Etap satışlarına başladı. 

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Kadıköy'de üniversitelere yakın 8 konut projesi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşüm kapsamında projelerin yoğunlaştığı Kadıköy Fikirtepe son zamanların en çok tercih edilen bölgelerinden oldu. Peki bölgede hangi konut projeleri var? Hangi üniversiteler yer alıyor? İşte cevabı...

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Konya Büyükşehir, Hayvancılık Tesisi Tip projeleri hazırladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında kırsal yerleşim alanlarında ikamet edenlerin faydalanabilmesi için tip konut projelerinin ardından şimdi de “Hayvancılık Tesisi Tip Projeleri” hazırladı.

Emlak Konut faizi yıllık yüzde 10 ile sınırlandıracak!

Emlak Konut çatısında başlayacak kampanyaya hasılat paylaşımı projeleri dahil olacak. Faiz yüzde 0.7 veya enflasyona endeksli olacak. Enflasyonun yükselme olasılığına karşı faiz yıllık yüzde 10 ile sınırlanacak.

Tahtalı Köyü Camii restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tarihi ve kültürel mirasını öne çıkaran projeleri kapsamında 2 asırlık Tahtalı Köyü Camii’nin de orijinaline uygun olarak restore edildiğini söyledi.

Kocaeli Körfez Sevindikli köyüne imamevi yapıyor!

Körfez Belediyesi, kent genelindeki cami, Kur’an Kursu ve imam evlerini onarımdan geçiriyor. Yapılan incelemelerin neticesinde eksik olan yapılar ve projeleri de hayata geçiren Körfez Belediyesi, Sevindikli köyüne imamevi yapıyor.

TOKİ sadece konut değil, büyük yerleşim projeleri yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Artık TOKİ sadece konut değil, master planlı büyük yerleşim projeleri hayata geçiriyor" şeklinde konuştu.

Kentsel dönüşümde ek hak uygulaması Kadıköy'de projeleri artırdı!

2016 başına kadar sürecek kentsel dönüşümde yüzde 25'lik ek hak uygulaması, Kadıköy'ü bin 300'ün üzerinde projeyle şantiyeye çevirdi. Buna göre 80 metrekarelik bir hak sahibi yeni binada 116 metrekarelik evine 1 oda daha ekleyebiliyor.

Kadıköy son üç yılda yüzde 75 değer kazandı!

Yaklaşık 482 bin kişinin yaşadığı Anadolu yakasının en gözde ilçesi Kadıköy'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor.

Kadıköy'deki 22 bin 295 birim risk altında!

Yaklaşık 482 bin kişinin yaşadığı Anadolu yakasının en gözde ilçesi Kadıköy de kentsel dönüşüm projeleri her geçen gün hayata geçirilmeye devam ediyor.

Megakent'lerde taş kesim köyü kursunlar!

MİB Başkanı Ayhan Güner: " 'Megakent Projesi' açıkladılar, bununla beraber taş kesim (mücevher) köyü kursunlar. Üretime katkı, ancak böyle olur"

kıyı kesim projeleri Haberi

kıyı kesim projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığının, park, bahçe, mesire alanı ve sahillerin temizliğinin denetimli serbestlik kapsamında yapılan hükümlüler tarafından yapılmasıyla ilgili "Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi"nin Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda yapılan tanıtımına katılım gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Kurum ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 100 yükümlü ile park alanında yere atılan çöpleri topladı, çevre temizliğinde bulundu.

Temizlik sonrası açıklamada bulunan Kurum, Bakanlığın 2002 yılından bu yana çevreyi korumak için bir çok projeye imza attığını, kıyıların, doğal güzelliklerin, yaylaların, meraların kirlenmesine asla müsaade etmeyeceklerini kaydetti.

Atık su arıtma ve katı atık tesislerinin artırılması için bakanlığın hedeflerini gerçekleştirmeye devam ettiğini dile getiren Kurum, çevre konusundaki en önemli projelerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın...