09 / 05 / 2024

kız kulesi satılık

kız kulesi satılık

İstanbul'un en önemli simgelerinden olan 2 bin 500 yıllık Kız Kulesi'ni 49 yıllığına kiralayan Hamoğlu Holding, geriye kalan 38 yıllık kullanım hakkını satmaya karar verdi...

Burj Khalifa'nın gözlem kulesi satılıyor!

828 metre yüksekliği ile dünyanın en uzun binası olan Burj Khalifa'nın gözlem kulesi satılıyor. Emaar'ın proje için 1 milyar dolar istediği belirtiliyor.

Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları!

Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları 258 bin liradan başlıyor.

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire!

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire fiyatları 700 bin liradan başlıyor. Akyol İnşaat'ın projesi İnci Kulesi Yaşamkent'te daireler bu yıl mayıs ayının sonunda teslim edilecek...

11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde yükselen proje 29 bin 918 metrekare arsa alanına yayılıyor. 11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık daire teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık!

Havalimanına 15 dakikalık mesafe bulunan proje İzmir İl 'i Narlıdere İlçe 'sinde inşa ediliyor. Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık toplam 91 adet daireden oluşuyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri satılık!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri satılık konut fiyatları metrekare bazında 3 bin 900 TL'den başlıyor. Banka kredisi kullanılabilen projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık!

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Gül Proje imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Kalekent satılık daire!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İskansız ev satılır mı?

Yapı inşaatı tamamlanmış evlerde oturumun başlayabilmesi için iskan izninin alınması gerekiyor. Peki, iskan belgesi alınmazsa ne olur? İskansız ev satılır mı? Satılamaz mı? İşte yanıtı..

1995 yılında Kız Kulesi turizme kazandırılacakmış!

1995 yılında tarihi Kız Kulesi profesyonel işletme anlayışıyla turizme kazandırılacakmış. Turizm amaçlı bir işletme haline getirilecek Kız Kulesi'nde dinlenme yerleri, kafe ve satış üniteleri oluşturulacakmış.

Westside Beylikdüzü Evleri satılık!

Westside Beylikdüzü Evleri satılık daire alanları minimum 40 metrekare, maksimum 210 metrekareden oluşuyor. Teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşeceği projenin satış süreci devam ediyor.

Kurtköy Beşyıldız Novella satılık!

Kurtköy Beşyıldız Novella satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2,4 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Beylikdüzü Westside satılık dükkan!

Beylikdüzü Westside satılık dükkan fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası taşıyor.

kız kulesi satılık Haberi

kız kulesi satılık

Bir süredir büyük alıcılarla görüşen Hamoğlu Holding Başkanı Ahmet Hamoğlu'nun, özellikle yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördüğü öğrenildi.


Kulislere göre Kız Kulesi için 22 milyon euro isteyen Hamoğlu'na ilk ciddi teklif Körfez'in en büyük holdinglerinden birinden geldi. Ancak Arap şirketi, fiyatında anlaştığı kuleyi şirket merkezi yapmaya kalkınca görüşmeler sonlandırılmış oldu. Çünkü mevzuata göre Kız Kulesi'ni halkın kullanımına kapatan projelere izin verilmiyor.


Edinilen bilgilere göre çok sayıda yabancı şirket bu tarihi yapıyı portföyüne katmak istiyor. Yakında ABD'li bir grubun ciddi bir teklifle Türkiye'ye geleceği de belirtiliyor.


Vatan...