18 / 05 / 2024

Kızıl kilise çalışmaları

Kızıl kilise çalışmaları

Dünya Anıtlar Fonu'nun "2008 Yılında Dünyanın En Fazla Tehlike Altında Bulunan 100 Tarihi Eser Listesinde yer alan Kapadokya'daki 1.500 yıllık Kızıl Kilise'nin çatısı, yapılan restorasyonla yıkılmaktan son anda kurtarıldı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Kızılay personel alımı yapıyor! İşte şartlar ve başvuru tarihi

Kızılay KPSS’siz yeni memur alımı yapacağını açıkladı. Kızılay personel eksikliğini gidermek için bünyesine yeni çalışanlar katmayı sürdürüyor. Kızılay personel alımı ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay'ın işçi alımları binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay memur alımı başladı! KPSS’siz hemen Kızılay memuru olun! İşte Kızılay memur alım şartları!

Kızılay bünyesindeki eksikliği gidermek için memur alımına başladı. İşte Kızılay memur alım şartları!

Kızılay KPSS’siz personel alımına başladı! Yüksek maaşla hemen işe başlayın! İşte Kızılay personel alım şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilanda farklı mesleklerde yüzlerce personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar’da  500 TL  sermaye bedeli ile Aziz Umut Sırma tarafından kuruldu.

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. 2023 metre ile dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak köprünün turizmi canlandırması bekleniyor.

Kızıl kilise çalışmaları Haberi

Kızıl kilise çalışmaları

Dünya Anıtlar Fonu'nun "2008 Yılında Dünyanın En Fazla Tehlike Altında Bulunan 100 Tarihi Eser Listesinde yer alan Kapadokya'daki 1.500 yıllık Kızıl Kilise'nin çatısı, yapılan restorasyonla yıkılmaktan son anda kurtarıldı. 


YÜZDE 30 TAMAM


 Projeyle ilgili bilgi veren Kapadokya Dostları Derneği'nin Türkiye temsilcisi Osman Diler, şu ifadeleri kullandı: Projenin toplam maliyeti 500 bin euroya yakın. Bugün için projenin yüzde 30'luk bölümünü tamamladık. 


Bu eserin kalan bölümünün kurtarılması için büyük işbirliği gerekiyor. Fransa. Amerika ve Türkiye'de yeni kaynak arayışımız devam ediyor. Kaynak oluştuğunda ikinci etaba...