02 / 05 / 2024

Kızılcahamam Tüneli son durum

Kızılcahamam Tüneli son durum

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Kahramankazan yolunun en kısa zamada Ankaralıların hizmetine sunulacağını belirterek, Kızılcahamam Tüneli'nin de Eylül'de faaliyete geçeceğini söyledi.

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Türk Kızılay, kurban vekaleti bedellerini duyurdu: Yurt içi 5 bin 950 TL, yurt dışı 2 bin 650 TL!

Türk Kızılay'dan yapılan son dakika açıklamasında kurban vekaleti bedelleri tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Türk Kızılay Etiler'de inşaat yaptıracak!

Türkiye Kızılay Derneği tarafından İstanbul Etiler'deki gayrimenkul yap-işlet-devret yöntemi ile ihale edilecek. İhaleye katılmak isteyenler için son tarih 4 Mart saat 11:00 olarak belirlendi. 

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

Ankara Kızılcahamam'da inşa edilen iş yerleri 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerlerinin yeniden inşa edileceğini ve yeni iş yerlerin 3 ay içerisinde temsil edileceğinim dile getirdi. 

Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi verdi...

Kızılcahamam Tüneli son durum Haberi

Kızılcahamam Tüneli son durum

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Kahramankazan yolunun yapım çalışmalarının yapıldığı bölgede incelemeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, başkent Ankara'da devam eden projelerle ilgili çalışmalara hız kazandırdıklarını dile getiren Karaismailoğlu, şöyle konuştu:

"Bugün şantiyelerimizin takibini yapmak ve yerinde incelemek üzere arazideyiz. Ankara'nın dört bir tarafında hummalı bir çalışma var. Bunların en önemlilerinden biri de Ankara ile Kahramankazan arasındaki yolumuz. Şu an bulunduğumuz yer de bu yolun bir parçası. Çeşitli nedenlerle bu şantiyelerimizde bazı yavaşlamalar oldu. Bugün itibariyle şantiyelerimizdeki ekip sayıları artırıldı ve hızlı bir şekilde projeye ağırlık vermiş durumdayız. Ankara ile Kahramankazan arasında çeşitli seviyelerde kavşak imalatları başladı, diğer yol yapım imalatları da bunun peşinden devam edecek. Ankara projelerine artık bütün gücümüzü vereceğiz."

Bakan Karaismailoğlu, bölgedeki altyapı ve kamulaştırma sorunları...