05 / 05 / 2024

kızılcahamamda kiralık gayrimenkul

kızılcahamamda kiralık gayrimenkul

Kızılcahamam Belediye Başkanlığı Ankara Yenice'de yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek. İhale 17 Mart 2014 tarihinde saat 15:00'de Kızılcahamam Belediye Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Parasol Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Parasol Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Demirkıvıran tarafından kuruldu.

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Alper Alhamvı tarafından kuruldu.

Mosta İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosta İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ensar Yalnız ve Mustafa Yalnız ortaklığında kuruldu.

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Omamerhı R. Okpako tarafından kuruldu.

Marmara Home Danışmanlık Gayrimenkul Reklamcılık Ve Medya Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Home Danışmanlık Gayrimenkul Reklamcılık Ve Medya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Samad Sahranavard tarafından kuruldu.

Hb Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hb Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bucak ve Hamit Bucak ortaklığında kuruldu.

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Uçar ve Onur Günhan Bürge ortaklığında kuruldu.

Mivien Yapı Mimarlık Gayrimenkul Tarım Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mivien Yapı Mimarlık Gayrimenkul Tarım Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrem Beden tarafından kuruldu.

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akdoğan tarafından kuruldu.

Aarg İç Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aarg İç Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Bölükçü tarafından kuruldu.

kızılcahamamda kiralık gayrimenkul Haberi

kızılcahamamda kiralık gayrimenkul


Ankara Yenice'de yer alan gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verilecek. Gayrimenkulün aylık kira bedeli 300 TL olarak belirlendi. İhale 17 Mart 2014 tarihinde saat 15:00'de  Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için